Puslapiai

2010 m. sausio 27 d., trečiadienis

Apie MLM bomžus ir ne tik

Tinklinio marketingo statistika yra tokia: 5% gauna pinigų ir iš to gyvena, 10% gauna kažkokius pinigus, o likusieji yra tinklinio marketingo bomžai. Čia Artūro mintys. Realybėje reikia manyti yra panašu. Teisingumo dėlei reikia pasakyti, kad nemaža dalis žmonių yra paprasčiausi vartotojai ir tas tinklinis marketingas jiems visai nerūpi. Sakysim, kad tai yra kažkur 50%. Lieka 35% kurie bando kažką daryti tinkliniame marketinge, bet aniem nesigauna.
Man visiškai neįdomūs tie, kuriems nesigauna. O gaunasi tik dviejų rūšių marketologam. Vieni iš jų dirba pilnu automatu ir siuntinėja skelbimus, laiškus ir t.t. milijoniniais tiražais, o kita dalis ( o jie ir yra patys sėkmingiausi) dirba su žmonėmis, bendrauja, padeda, yra draugiški, linksmi ir laimingi.
Sakysim, viena labiausiai sėkmingų mokyklų yra Brigo Harto. Šios mokyklos pagrindas yra padėti pakviestiems žmonėms per pirmus tris mėnesius pasiekti konkrečių rezultatų.
Tampa suprantama, kodėl tokia didelė dalis tinklininkų yra MLM bomžai. Jie paprasčiausiai nenori bendraut, jie tingi bendraut, nemoka, nesupranta. Bet gi tai nieko nuostabaus, juk didžioji dalis yra išeiviai iš pramoninės epochos.
Bet kokiame pasaulio krašte bet kuri kaimo bendruomenė bendrauja tarpusavy: vieni kitiem padeda, rūpinasi, gina bendrus interesus. Pramoninės epochos gyventojai gyvena savo vištidėse, dirba tik savo darbą, jei susergi, atvažiuoja greitoji, gaisras -gaisrinė, policija, elektrikas, santechnikos ir t.t. Viskas surūšiuota, sutvarkyta, viskas sudėta į lentynėles.
Pramoninės epochos pradžioje gerą daiktą parduoti problemos nebuvo, bet buvo problema pagaminti daug daiktų. Atsiradus konvejeriniai, robotizuotai, kompiuterizuotai gamybai pagaminti nebuvo jokios problemos, bet parduoti tapo sunku.
Šiandien parduot sugeba tik tie, kurie moka atsižvelgti į pirkėjo poreikius ir moka būti geri, malonūs ir diplomatiški, kurių emocinis intelektas yra aukštas. Ir visai nesvarbu, ar tai yra turgaus prekeivis, ar rimtos kompanijos pardavimų vadybininkas.
Tinklinio marketingo specialistui reikia mokėti rūpintis žmonėmis ir mokėti jiems padėti. O tai daro tik penki procentai visų tinklininkų. Jie ir turi rezultatus.

2010 m. sausio 26 d., antradienis

Vyrai už ginklų-internetą užkariauti, moterys ir vaikai internetinių laukų arti.

Kiekvienas lietuviškas vyras yra kovotojas. Netikit? Sugirdykit jam geros lietuviškos degtinės puslitrį, pateikit ant stalo gero skilandžio, rauginto agurko, karštų cepelinų, priminkit Šapokos istoriją, Vytautą, Juodąją jūrą ir pamatysit- erelis, gražu pažiūrėti.
Proga šiam ereliui pasireikšti šiandien yra pati... pati.. .geriausia. Šiandieninis kalavijas- tai kompiuteris ir internetas. Neužkariauti internetiniai dirvonai:  Maskva, Kijevas, Berlynas, Amerika ir visi kiti pasviečiai. O užkariautus dirvonus gali arti ir akėti mūsų geriausios moterys ir protingiausi vaikai. O grobį, mokesčių pavidalu, galite dėti į valstybės aruodus ir kelti BVP. (Bendrą vidaus produktą arba BNP-bendrą nacionalinį produktą).
O jei rimtai ,tai manau supratot, kad kalbu apie darbą, verslą, šeimos darbą ir verslą internete. Geresnės progos kaip šiandien jūs nerasite. Krizė ir kitokios negandos yra tam pati palankiausia proga.
Kokie man žinomi internetiniai dirvonai?
Sakysim, galima susikurti kokią internetinę parduotuvę ir pardavinėti savo gaminius: kalviškus dalykus, drožinius, vaikiškus lininius rūbelius, mezginius ir t.t. Tai nėra lengva ir paprasta, reikia daug žinoti, daug išmanyti. Ne tik mokėti kažką gaminti, bet žinoti internetinius labirintus. O jei pridėsime santykius su valdžia: įmonės registravimas, mokesčiai ir t.t. Vargas, kuriam ne kiekvienas ryšis.
Yra kitokios verslo rūšys, kur jums viskas yra duodama už minimalias investicijas: el. parduotuvė, prekės ar paslaugos, apmokymai, o uždarbį persivesdate į savo kreditinę kortelę. Tai labai panašu į franšizę tik investicijos šimtus kartų mažesnės. (Franšizė pav. Magdoneldas kai įsigyjate viską kartu su išdirbta ir suderinta sistema). Tai vadinama tinkliniu marketingu, MLM, namų verslu.
Šiame tinklapyje jūs rasite įvairių samprotavimų apie tinklinį marketingą, nuorodų į mano kolegų tinklapius ir blogus, jei norėsite galiu padėti išsirinkti kompaniją pagal jūsų poreikius.
Artimiausiu metu kai bedarbių skaičius pasieks 20%, kitokio užsiėmimo nelabai ir rasite. Todėl domėkitės, skaitykit, o jei reikia kreipkitės. Padėsime.