Puslapiai

2009 m. gegužės 21 d., ketvirtadienis

Klase.lt (Wellness industrija)

Kadangi niekas nerašo tai bandysiu aš pradėti. Rašau ne tai kas yra wellness industrija iš tikro (nes negaliu jos visos žinoti), o rašau tik tai kaip aš ją suprantu, kaip ji manyje pasireiškia ir ką esu pajėgus žinoti (rašau tik apie tai kas man duota).
Wellness industrija tai alternatyvi medicina. O alternatyvi medicina rūpinasi ne tuo kuo mes susirgome, o tuo, kad nesirgtume. Ir šiandien, krizės metu tai industrija kuri kyla net Lietuvoje. Kodėl kyla? Dabartinė krizė tai daiktais užpildytas pasaulis. Nėra darbo. O kas sakė, kad reikia dirbti kai visko turime? O kai žmogus visko turi jis rūpinasi savo sveikata ir sveika senatve. Kaip ji tai daro? Labai paprastai. Pav. analizuoja kuriose vietose yra daugiausiai ilgaamžių. Aha, Japonijoj kažkokiam kaimely. Kuo jie ten maitinasi? Žolėm iš jūros. Tikiuosiu, kad supratot... toliau sušaldo tas žoles iki -200 C. ir padaro miltelius. Štai ir maisto papildas. (yra ir kitokių technologijų).
O kam jūsų neteko vaikystėj sėdėti pusę dienos vyšnioje ir neišlipti tol kol nepasisotinsi? Jei neteko tai praradot pusę vaikystės.  o kam teko tai prisirijo vyšnių tiek, kad į jas daugiau žiūrėti nebegali. Išlipot iš medžio tik tuomet kai vyšnios, net tos, labiausiai išsirpusios tapo neskanios. Tai reiškia, kad vitaminų prisirijot iki soties. O kam vaikystėje neteko įsibraut į spintelę ir prisiryti vitaminų nuo kurių išberdavo ir mamai tekdavo pažeisti Jūsų vaikų teises, o gal net pas gydytoją keliauti?
Tai va. Amway vitaminai pagaminti iš natyralių vyšnių ir kt. augalų kvepia kai atidarai bonkutę. Gali valgyti kiek nori. O kai nebekvepia nebevalgai. Tikiuosiu supratot ką norėjau pasakyti. Pakliuvo vaikam. O šie surijo pusę bonkutės. Paklausė...o kodėl daugiau nevalgėt...neskanūs..o iš pradžių buvo skanūs?...buvo...
O dabar apie vitaminus (skystus vitaminus) iš TLC kompanijos. Labai tinka vaikam. Kaip medus. Svarbiausia, kad juose yra septyniasdešimt keli mikro elementai reikalingi mūsų lastelėm. Su maistu mes gaunam tik 12-16 mikroelementų. Kitaip sakant mes valgome šiaudus, net ne šieną. Nes mūsų žemelė nualinta ir savyje neturi to ko reikia.
Tai va kas yra wellness industrija. Papasakokit apie savo produktus ir jų savybes.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Galiu pasakyti tik tiek- pasakos.
Japonijoje visų pirma- kitas klimatas, kitokios sąlygos- mažiau streso, japonai, jeigu neklystu, ne taip linkę sirgti kraujagyslių ir širdies ligomis.O dar genai, kitoks gyvenimo būdas, mokėjimas atsipalaiduoti, meditacija ir t.t.
O kas lietuviams? Wellness nepadės, jeigu nuolatinis stresas, persivalgymas kamuoja, nesveika mityba, per didelis cholesterolio kiekis, daniška kiauliena, lenkiški obuoliai, olandiškos braškės, ispaniški pomidorai.Jie nuodija mus kasdien, o Wellness neišgelbės.

Aurius rašė...

Tai kas yra pas Japonus yra ir pas Lietuvius; kaimo bobutės vaistininkės-raganos. O kur jų tik nėra, kiekvienas kaimas, kiekviena tauta turi.
Didesnė dalis Wellness industrijos remiasi jų patirtimi. Sakysim visai neseniai atrasta asajos uoga auganti Brazilijoj. Kažkas atkreipė dėmesį, kad visi ten labai gyvybingi. Ir n kartų geriau ir sveikiau už kavą. O Holitea arbata gaunama iš Amerikos...visa jos sudėtis laisvai auga čia pas mus Lietuvoje. O kai kas gerą biznį darosi.