Puslapiai

2010 m. lapkričio 13 d., šeštadienis

Apie MLM, apie holistinį mąstymą, apie evoliuciją ir apie parazitus.



Kaip aš viską sukišiu į šį straipsnį net pats nežinau. Jei norėsiu sukišiu.
O pradėsiu aš net ne nuo MLM, o nuo moterų. Man pasaulis yra vientisas. Moterys yra pasauly, vadinasi jos irgi man priklauso. Va taip. Pradžioj pasižiūrėkim šį filmuką:
Man šis filmukas labai pakelia nuotaiką. Šiame epizode kaip ir nieko ypatingo. Vyras kadrina moterį ir jam nepavyksta. Atkreipkit dėmesį: kaip grakščiai jis įėjo, taip grakščiai ir išeina. Iš tikro jis šios moters neužkadrino todėl, kad ji buvo užimta. Bet jis jai patiko. Patikėkit. Jis negalėjo nepatikti nors yra bjaurybė, sukčius, donžuanas, bet....sutikite-žavus. Vien dėl jo žavumo mes jam galim viską atleisti. Būčiau moteris-neatsilaikyčiau. Sutikite moterys, tyliai kamputyje sutikite.
O dabar įsivaizduokime, kad ji ją kadrina į MLM kompaniją. Ir ji nesutinka vien dėl to, kad yra kitoje. A ne? Va taip.
Štai kokie yra tikri MLM lyderiai. Žavūs, grakštūs, lengvi ir nepakartojami. Ir kai jie ateina į šį pasaulį-pasaulis keičiasi. Pasaulis negali nesikeisti. Jis priverstas keistis. Va taip.
Jei manim netikit, tai paklauskit bet kokio tikro MLM lyderio: koks jis buvo kai atėjo į šią kompaniją ir kai jam nesisekė, ir koks jis yra dabar kai jam sekasi. Kas pasikeitė? Žmonės pasikeitė? Ne. Jis pasikeitė. O kai jis pasikeitė tai pasikeitė ir žmonės aplink jį.
Grįžkim prie filmuko, prie Andrejaus Mironovo, šio genialaus aktoriaus herojaus. Atkreipkit dėmesį apie ką jis kalba. Apie nieką: apie drugelį, apie žvirblelį, kuris pagauna ir sukramto tą drugelį ir t.t. Kretinas, tikras kretinas, bet kokia energetika! Kokia energetika? Žmonės dažnai negirdi ką jūs kalbat, arba labai mažai girdi, bet energetika juos paperka. Va taip.
Apie ką man dar reikia kalbėti? A, apie evoliuciją.
Iš pradžių žmonės viską gaminosi, o ko nepasigamino tai stengėsi atimti, bet vėliau pradėjo keistis savo pagamintais daiktais. O jei keistis tai jau nekariauti, o jei nekariauti tai bendrauti: derėtis, ginčytis, vaidinti, maivytis ( numenkinti daikto vertę). Visko buvo. Šiandien prekyba pasiekė neiš pasakytas aukštumas. Nuvažiuokit į rytų turgų ir derėkitės. Jei gerai mokėsit derėtis ir patiksit prekeiviui tai jis dar jums ir padovanos ir dar pavaišins ir... Priminkit, kurioje knygoje parašyta, kad jei bus daug duota, tai dar ir bus pridėta, o jei mažai tai ir tai ką turi bus atimta.
Apie parazitus. Šiandien viename forume neapsiplunksnavęs jaunuolis MLM lyderius pavadino parazitais.
Tai va, tokios tokelės. Reikės keistis. Kai aš pasikeisiu, pasikeis ir pasaulis. Anam ne bus kur dingti.

Komentarų nėra: