Puslapiai

2011 m. spalio 18 d., antradienis

Ko aš dar nežinau?



Prieš kelias dienas bendrauju su vienu blogeriu. Pasirodo linuksistas. Linuksus atrado prieš pusantrų metų ir džiaugiasi. Tas pats blogeris mane kritikuoja dėl TM. Jis dar nežino, kad TM kompanijose pirkti tikrai yra naudingiau.
Ką tik grįžau iš parduotuvės nusipirkęs bananų. Moksleiviai toje pačioje parduotuvėje perka kokakolą, fantą ir dar visokią kitokią sintetiką. Aš supermarketuose vis mažiau randu tinkamų prekių (maisto produktų). Jie dar nuodijasi. Aš jau ne. Darysiu žalią kokteilį.

Daugelis visiškai nežino tiesos. Daugelis vis dar galvoja, kad maitintis min. tris kartus į dieną yra būtina ir reikia suvarto tiek tai kalorijų ir maistinių medžiagų.

Tuo tarpu pasaulyje didėja žmonių kurie maitinasi tik saule. Pagal vienus duomenis tokių jau apie 80000 iš kurių 10000 gyvena vien tik Vokietijoje.

Kaip manot, kodėl niekas to nežino?

Suaugę žmonės vartoja pieną ir nežino, kad organizmas praktiškai šio produkto nepasisavina. Organizmas pieną traktuoja kaip nuodą. (tai liečia tik suaugusius). Aš šią informaciją išgirdau 10 metų atgal, bet suvokiau visiškai neseniai kai išmokau įsiklausyti į savo organizmą.

Multimilijonierius turintis supermarketų kompleksą beveik nieko nevartoja iš to ką pardavinėja.
Maitinasi visiškai kitaip nei propaguoja jo parduotuvėse.

Didysis žmonijos nuprotėjimas yra virtas maistas. Organizmas traktuoja virtą maistą kaip nuodą ir daro viską, kad nuo jo apsisaugoti. Organizmas virtą maistą apneša gleivėmis, kurios patenka į kraują ir užkemša kraujagysles....pačias ploniausias...smegenų.

97% viso virto maisto žmogui nieko neduoda. Ar pagaunat kampą? Mums užtenka tų trijų procentų. Tikrai taip. Suaugusio žmogaus organizmui reikalinga tik atstatyti ląsteles. Žmogui kalorijų nereikia, o reikia tik energijos. Daugelis iš mūsų yra panašūs į išjungtą ventiliatorių, kuris vis dar iš inercijos sukasi.

Ką gali organizmas? Paimkime paprasčiausią kiaušinį. Jame yra kalcio. Nes kalcis yra sudedamoji viščiuko kaulų dalis. Galima pamatuoti kalcio kiekį kiaušinyje. Galima pamatuoti kalcio kiekį ką tik išsiritusiame viščiuke. Pasirodo kalcio kiekis viščiuke yra keturis kartus didesnis.

Mokslininkai nudyrė kažkokiai kriauklei namuką ir patalpino į vandenį, kuriame nėra kalcio. Po mėnesio ji jau turi namuką iš kalcio.
Kas tai? Alchemija? Sintezė? Šaltoji termodinaminė reakcija?

Apie linuksus. Amerikonai visiškai nežino, kad egzistuoja toks dalykas kaip linux. Turiu galvoje eilinį Amerikoną. Aš, ačiū Dievui žinau, nes turiu draugų kurie man papasakoja apie visą operacinių sistemų virtuvę. Vokiečiai masiškai naudoja linuksus, Rusai taip pat. Vokiečiai taupo pinigus. Sakysim įmonė turi 10 kompiuterių. Visuose turi būti atskira vindozė. Kiek tai kainuoja? O linuk užtenka turėti vieną operacinę sistemą (nors ir už 9 litus) ir gali ją įvesti į visus kompiuterius.

Visa yra komercija. Komercija yra Dievas. Jei žmogus žinotų, kad jam tereikia tik labai mažai maisto ir mokėtų maitintis natūraliai ir nevartotų mėsos, pieno ir kt. tai pasaulio ekonomika sužlugtų. Sužlugtų tiek maisto pramonė tiek formokologija.

Reziume: iš padorios beždžionės žmogus nesigautų. O iš čia seka, kad žmogus išsivystė iš labai nepadorios beždžionės.

p.s. Niekuo netikėkit kas čia parašyta. Niekuo. Tikrinkit.  

6 komentarai:

Alale rašė...

Aurius kaip visada originalus savo apmastymuose...

Mindaugas rašė...

Gal yra nuorodų, konkrečiai apie tokį požiūrį į maisto produktus?

Sutinku, kad parduotuvėse dauguma produktų nieko verti, bet apie maistą turiu kiek kitokią nuomonę. Saule gyvas nebūsi, energija angliavandeniai, ląstelių atstatymas baltymai, o ir riebalų užmiršt negalima. Visko reikia, tik visokiose dešrelėse, kurias dauguma perka, nėra beveik nieko. Popierius, ne maistas.

Aurius rašė...

Vauu net du komentarai vos tik straipsniui išėjus į eterį.
Alale, aš nesu originalus. Nu kaip čia pasakius ...tarp pelių ir katinas liūtas. Ta prasme, kad Lietuvoj tikrai mažai kas žinoma. Rusiškai info tikrai daug.
Nuorodos Mindaugai pas mane bloge. Aleksas Janovskis tai tas kuris turi supermarketų tinklą Ukrainoje, o pats gyvena Amerikoj ir valgo tik žalią maistą.
O Grigorijus Kurlovas yra holistinės sąmonės atstovas ir pas jį įdėta daugiau kaip 80 val. audio įrašų. Tiesa, yra ir knygų el. formate. Jis duoda gan daug pratimų. Bet visi jie labai ir labai paprasti.
O energija tai nėra vien tik maistas. Žodis jau yra energija. Kvapas yra energija.
Juk neužmirškim, kad MLM prasidėjo nuo žolelių, nes jų pradininkas išgyveno koncentracijos stovykloje vartodamas žoleles.
Saule, aš, aišku maitintis nesiūlau. Bet jei pereiti prie natūralaus maitinimosi tai maisto suvartojimas nukrenta iki keliolikos kartų. Tuomet atsiveria kiti kanalai ir organizmas maitinasi subtilesniu lygiu. Plonomis sienelėmis....taip vadina Kurlovas. Tiesa, tai netinka vaikams ir nėščioms moterims.

scania gti rašė...

Na, kad linuksų nereklamuoja, tai juk suprantama? Betgi kai visos programos bus debesy - koks skirtumas, kokioj OS naršyklė veikia?

Aurius rašė...

nelabai supratau debesies sąvokos?

Anonimiškas rašė...

Nu apie piena ir virta maista ir saules energija tai per-dE-ta... kirtis ant antros "e"... ;-))