Puslapiai

2017 m. gegužės 26 d., penktadienis

Kas atsitinka su valstybe kai jos politikai toną užduoda frustruotas analininkas?






Maždaug nuo 1992 metų pajutau, kad mūsų valstybė kažkaip ne taip pasuko. Kol mūsų tėvelis buvo Sąjūdžio vadovas kaip ir viskas buvo gerai ir gražu ir jausmas buvo, kad žengiame koja kojom. Bet kaip patapo Aukščiausios Tarybos pirmininku, kažkas atsitiko...
 Tuo metu tik pajutau, o dabar jau  gerai suprantu, kad mūsų valstybė ne tuo keliu pasuko.
 Bet šis straipsnis, bent jau man, galutinai sudėliojo mūsų valstybės vystymosi mozaiką.
http://lzinios.lt/lzinios/Komentarai/santykis-yra-viskas/244493?
Nes man  buvo niekaip  nesuprantama kodėl mes daugiau kapstėmės pro praeitį nei statėm ateitį. Man buvo niekaip nesuprantama kodėl taip aktyviai ieškojom priešų tiek tarp savų tiek tarp svetimų, vietoj to, kad statyti ir kurti. Apie išporcialiavimą beveik visų įmonių ir strateginių objektų jau net nekalbu.
 Pasirodo mūsų tėvelis, pirmas mūsų valstybės vadovas yra  analinio vektoriaus atstovas. Tai nei gerai nei blogai. Išvystytas analinio vektoriaus asmuo yra geras tėvas, geras pedagogas, analitikas, bankininkas ir t.t. Nes jis gyvena praeitimi, analizuoja, klasifikuoja. Turi savybę pabaigti darbus iki galo. Daugelį sričių tai nepakeičiamas darbuotojas,  jei tai realizuotas, atradęs savo vietą,  specialistas.
 Bet visai kas kita kai yra neišsivystęs analinio vektoriaus atstovas, kitaip sakant frustuotas. Tuomet toks žmogus  būna kerštingas, kandus, pašaipus... O visiškai neišvystytam būdinga tualetinė leksika. Internete tokių pilna. Tualetinė leksika pilasi.... atrodo, kad tai ne internetas, o perpildyta kanalizacinė sistema.
 Sakysim jei tėvelis būtų nefrustuotas analininkas tai šis straipsnis kaip gero analitiko atrodytų maždaug taip:
   1.
       a)
       b)
    2.

 ir t.t. Kitaip sakant būtų viskas tvarkingai, gražiai išanalizuota ir pateikta kaip gera pamoka.
 Aišku žmonių neapgausi. Būtent todėl 1992 metais tėvelio prezidentu mes neišrinkom. Smirdėjo jau tuomet. ( Tarp kitko mes iš tikro renkam intuityviai, o tai reiškia pagal kvapą. Nemalonaus žmogaus kvapas visai kitoks. Visa tai labai gerai išriša vektorinė psichologija). Bet jis sugebėjo surinkti labai panašias asabas į savo partiją. Analinio vektoriaus atstovai  renkasi konservatyvias partijas. Ta prasme viskas gerai. Bet blogai jei partiją uzurpuoja frustuoti analininkai. Tuomet jau tragedija ir jiems ir jų vadovaujamai valstybei.
Taigi, turim ką turim.
Kas yra vektorinė psichologija galite susipažinti čia.
O čia dar keletas trumpų video  įrašų apie analinį vektorių ir apie frustuotą analininką bei tualetinę leksiką.
https://www.youtube.com/watch?v=rSXZ6rrwVkQ
https://www.youtube.com/watch?v=KssTOexNGbo

Komentarų nėra: