Puslapiai

2010 m. balandžio 25 d., sekmadienis

MLM-tikrų dvasios aristokratų verslas

Tegul nestebina toks temos pavadinimas, bet aš labai nesunkiai tai įrodysiu.
Iš tikro tinklinis marketingas kaip verslas yra labai panašus į franšizę. Fanšizė visiem gerai žinoma kaip Magdonaldas, nors nebūtinai vien tik jis. Šis verslas visam pasauly yra žinomas ir ši kompanija visame pasauly yra vienoda. Pagrindinis jos bruožas yra lengvai dubliuojamas verslas. Bet, kad pradėt tokį verslą reikia įsigyti nekilnojamą turtą geroj vietoj, įsigyti įrangą, paruošti personalą. Kainuoja.
Tinklinis marketingas tai kažkas panašaus, bet daug pigesnis verslas, šimtus kartų pigesnis ir gerai jį organizavus atsipirkimas galimas jau pirmą mėnesį. Vidutiniškai investicijos sudaro nuo kelių iki 1000- 2000-3000$. Verslui tai tikrai nėra daug. Rizika nulinė. Todėl, kad už šią sumą įsigyjamos prekės, kurias gali suvartoti.
Analogiškas klasikinis verslas prilygstantis tinklinio marketingo verslui yra parduotuvė, sakysim maisto parduotuvė. Ar užteks net 3000 dolerių, kad pradėti tokį verslą? Tikrai ne. O rizika jei nepasiteisins yra nemaža. Galimas variantas yra internetinė parduotuvė. Kiek reikia pinigų, kad ją atidaryti? Kiek bėdų dar papildomų: sandėliai, prekių pristatymas, atsiskaitymo sistemos ir t.t.
O kiekviena tinklinio marketingo kompanija suteikia ofisą, pati organizuoja prekių pristatymą ir kt. Tai kas belieka pačiam žmogui? Bendravimas ir tik bendravimas.
Bet va čia ir prasideda didieji sunkumai. Pasirodo bendraut mes nemokam. Negalim, o kai kam tai ypač sunku. Ir tuomet belieka aiškintis, o kas pasiekia gerų rezultatų: kokie tai žmonės, kaip jie žiūri į pasaulį, į kitus žmones? Pasirodo tai aristokratai. Iš kur dar jų atsiranda? Juk mes seniai šią veislę sunaikinom.
Atmeskim viską ką apie aristokratus rašo Vikipedija. O ji rašo, kad tai tituluota bajorija ir t.t. Aristokratai turi ir neigiamą atspalvį tai snobizmas. Matyt Aristokratijos sąvoką reikės iš naujo kurti. Bandysiu tai daryti aš.
Aristokratija galėjo atsirasti tik tuomet kai buvo galima nedirbti fiziškai. Vadinasi pirmieji aristokratai užgimė dar pirminėse santvarkose-gentyse. Vėliau vystantis žmonijai jų turėjo rastis vis daugiau (antika, Roma, viduramžiai, Indija). Vėliau aristokratija keitėsi: vieni degradavo, kiti kažką darė-kūrė pav. Levas Tolstojus. Aristokratija net buvo naikinama (Prancūzija, Rusija).
Gal pakalbėkim apie pagrindinius aristokratų bruožus, mąstyseną.
Pirmiausia tikram aristokratui fizinis darbas nėra pagrindinis užsiėmimas, bet tai nereiškia, kad jei jis užsiima fiziniu darbu tai negali būti aristokratu. Pav. L. Tolstojus. Aristokratu gali būti ir paprasčiausias darbininkas jei tik jis skiria laiko ir turi noro užsiimti aukštesne veikla. Jis gali užsiimti fizine veikla, bet tai yra būtent tas žmogus, kuris suvokia, kad apart to yra dar ir kiti dalykai. Tikras aristokratas neterš gamtos ir savo bei aplinkinių gyvenimo nes jis suvokia, kad tai jo aplinka. Iš čia seka, kad jis nesistengs gaminti vien tam, kad gaminti ir gauti pelną, o užsiims kita, mažiau kenksminga sau ir aplinkai veikla. Gamybos vardan gamybos aristokratas nepripažins. Tikras aristokratas gali nebūtinai būti religingas, bet būtinai bus dvasingas nes jis suvokia, kad viskas kas yra aplink jį duota jam. Tikras aristokratas gyvena ne pasaulyje, bet pasaulis gyvena jame.
Tikras aristokratas lengvai užkalbins bet kokį žmogų bet kur. Kodėl? O todėl, kad pasaulis yra jame ir viskas kas yra, yra jo. Viskas su kuo jis susitinka yra jam skirta (Dievas jam duoda). Vadinasi tą viską jis priima kaip normalų dalyką ir dėkoja. Kai jam sako „ne“ jis dėkoja. Kai jam sako „taip “ jis dėkoja, kai kas nors su juo nesutinka jis dėkoja ir galvoja „kodėl“, ką jis daro ne taip ir t.t.
Nu ką mergaitės, padiskutuosim dėl aristokratų ir MLM.

1 komentaras:

Eliot Snel rašė...

Mano vardas Laurenas. Aš rekomenduoju visiems susisiekti su Dr.Kumola el. Paštu (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) dėl skubios ir greitos meilės burtų. Jis yra geriausias rašybos rašytojas, kuriuo galite pasikliauti ir kuriuo galite pasitikėti. Mano vyras grįžo namo po mūsų išsiskyrimo, padedamas Dr.Kumola. Aš taip džiaugiuosi, kad mano šeima vėl buvo laiminga. Aš labai rekomenduoju jį visiems, kuriems reikia pagalbos, norint išspręsti bet kurio iš šių klausimų problemą:

Ar jums reikalingas žolelių gydymas?
Ar jums reikia santykių patarimo ar pagalbos?
Ar jums reikia rašybos, kad gautumėte buvusį meilužį?
Ar jums reikia rašybos norint susilaukti vaiko?
Ar jums reikia pagalbos, jei norite būti paaukštinti biure ar versle? e.t.c ..

jo el. pašto adresas vėl yra (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) ačiū..