Puslapiai

2011 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Ko nežino Amway lyderiai?

Ar įmanoma Amway lyderiui per du mėnesius pakviesti 7000 aktyvių narių į savo struktūrą?
Taip įmanoma su sąlyga, kad jis atsisakys savo pasipūtimo.
Įmanoma jei jis nustos galvoti, kad viską žino ir pradės mokytis. Geriausiai, kad išvis užmirštų ką išmoko ir pradėtų viską iš naujo. Vartojant kompiuterinę terminologiją, jam reikėtų perprogramuoti save.
Visi Amway lyderiai serga bendra liga kuri vadinasi: mes patys geriausi, mes patys seniausi, mūsų apyvarta pati didžiausia, mūsų produktai patys produkčiausi....mes esame MLM šventa karvė.
O man iki lemputės, nes pats geriausias, pats mieliausias esu tik aš ir mano gyvenimas.

XX amžiuje buvo madinga būti ištikimam kokiai nors kompanijai, firmai. Žmogus save tapatindavo su kažkuo: kompanija, firma, partija, religija. Kompanijos žlunga, partijos persiformuoja, religijos išsigimsta ir visi jie palieka žmogų ant ledo. Nieko amžino nėra.

Amway darbo sistema vakar buvo gera. Šiandien ji manęs jau netenkina. Yra žmonių kuriuos tenkina ši sistema. Ok. http://auriusd.blogspot.com/2010/12/ir-vel-amway.html

Чего хотел, того добился,
а как мало хотел.
Михаил Жванецкий

Vertimas. Ką norėjai, tą gavai, bet kiek mažai norėjai.
M. Žvaneckis.

Šiandien yra kiti darbo metodai ir kitokios sistemos. Kokios?
Ne tokios kai savo struktūroj turi 250 narių pakvietęs per 8 metus ir tuo didžiuojiesi, o kai pakvieti 7000 per du mėnesius ir tuo nesididžiuoji nes gerai žinai, kad tai ne riba.

Kokia tai sistema? Artimiausiu metu aš su savo komanda supažindinsiu visus norinčius.
Sekite mano blog'ą.

3 komentarai:

atfatf rašė...

Šiaip ne į temą. Bet savo bloge parašiau, o po to pagalvojau, kad nebūtinai mano blogą visi skaito :) Tai pasikartosiu čia - malonu su tavim bendrauti :) Gal niekada ir neužsiimsiu jokiu MLM, bet įdomiai pasišnekėsim bent jau.

Asta Milinaviciute rašė...

O jeigu per pusę metų pakviečiami 700 žmonių, ir tai tik pati pradžia. Kaip tokiu atveju vertinama kompanija bei darbo metodai?
www.nwa4u.weebly.com

Aurius rašė...

Ačiū atfatf. Artimiausiu metu rašysiu straipsnį kaip iš blogo rašymo užsidirbti pinigų. Aišku Račas būtų pirmas numeris Lietuvoje, bet jam dar subręst reikia.

astitai5; Tai yra gerai, tai yra pradžia. visi nuo to pradėjo.
Asai man šiandien prasitarė, kad jie tik du į mėnesį pakviečia, bet užtat kokius. o anksčiau daugiau pakviesdavo, bet ....kas iš to...