Puslapiai

2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

NWA marketingo planas

Prasideda naujas mėnuo. Ir man parūpo, o ką aš uždirbau praeitą mėnesį? Sumaniau pasiskaičiuoti, nes kompanija rezultatus atsiūs kiek vėliau. Ta proga pagugulinau „NWA marketingo planas“ ir randu: pirmame puslapyje ir pirmu numeriu mūsų sponsorės Galinos tinklapį, o antru numeriu mano komandos nario Remigijaus Mačiulio blog'ą. http://nwa4lietuva.blogspot.com

Visai nieko blog'as. Aktyviai dirba. O kas svarbiausia, klausia. Tai žmogus, kuris klausia ir reikalauja viso, kas tik jam neaišku. Prieš kelias dienas privertė mane kreiptis pas Rimmą, kuri gyvena Graikijoj ir yra mano vyresnė sponsorė, už Galiną vyresnė. Su Rimma visada malonu bendrauti. Šiltas žmogus.

Pasaulis verčiasi aukštyn kojomis. Savo tiesioginiame darbe aš esu šefas. Griežtas ir reiklus šefas, kuris reikalauja iš pavaldinių padaryti tai kas jiems priklauso. Nepasakysiu, kad labai gerai jaučiuosi. Bet gyvenimas verčia tokiu būti.

O tinklinio marketingo kompanijoj viskas priešingai. Turiu tarnauti. Turiu nešti tarnystę ( čia kalbant religine tematika). Jaučiuosi kaip politikas kuris turi tarnauti žmonėms. A xren. Politikai taip nesijaučia, jie gali pudrinti smegenis. O čia nepapudrinsi. Turi atsakyti. O jei nesugebi, klausi ir reikalauji aukščiau. O tai kas tas aukščiau?
Ką aš supratau? O supratau tik tiek, kad teks palikti šefo vietą ir eiti tarnauti.
Žuvis -kuo giliau, žmogus- kuo maloniau.

1 komentaras:

Aurius rašė...

Parašiau šį straipsniuką ir pagugulinau. atsidūriau antroj vietoj. Kaip tą google lengva apgauti net gražu žiūrėti.
ha..ha kaip galima nieko nerašant apie marketingo planą tapti populiariu?
Rimantas nukrito į ketvirtą vietą :)