Puslapiai

2011 m. liepos 3 d., sekmadienis

Tinklinio marketingo įrankiai lietuviškuose tinklaraščiuose.

Šio straipsnio tikslas pakalbėti apie šiuolaikinius tinklinio marketingo įrankius ir aptarti ką apie tai rašo lietuviai.

Tuo tikslu peržiūrėsiu tris lietuviškus tinklapius: MLMTOOLS – tinklapis kurio jau pats pavadinimas sako, kad kalba eina apie tinklinio marketingo įrankius.

Pas Eveliną Evelinos blogas apie tinklinio marketingo strategijas ir tendencijas Lietuvoje.

Verslas namuose Mindaugo tinklapis kuriame rasite MLM įrankius.

MLM TOOLS

Tai pats linksmiausias tinklapis apie tinklinio marketingo įrankius. Linksmiausias todėl, kad šiame tinklapyje, kurio pavadinimas kalba apie įrankius, nėra nei vieno įrankio. O yra tik geros knygos ir vizitinės. Šio tinklapio autoriai dar gyvena praeitame šimtmetyje ir jų supratimas apie tinklinį marketingą yra tik toks.
Mano patarimas šio tinklapio autoriams būtų toks. Parduokite šį domeną tiems kas turi tikrus tinklinio marketingo įrankius ir kuo greičiau. Arba susipažinkite su MLM įrankiais ir juos įdėkite į savo tinklapį.
Mano patarimas tikrai nuoširdus. O palinkėjimai patys geriausi. Ta proga užeikite pas Mindaugą, įsigykite tinklinio marketingo įrankius ir pardavinėkite. Tikrai pirks. Patikėkit. O užsidirbsite tai tikrai.


Pas Eveliną

O čia tai atradimas. Tai mano išsvajota Marceliukė iš Balbieriškio kaimo, kuri pajėgi sėdėdama Maljorkos paplūdimy vesti biznį tiek Lietuvoje tiek visame sviete.
Blogas dalykiškas, konkretus be vandenėlio. Rašymo stilius santūrus, pajuokavimai saikingi (ne taip kaip mano bloge).
Tinklinio marketingo įrankius aprašo gan teisingai, vertinimai tikslūs. Šiame bloge rasite ne tik įrankius, bet ir visą metodiką, kaip dirbti, kaip save pozicionuoti, kaip vesti autoresponderį, kokius ir kada rašyti laiškus ir dar daug daug naudingų patarimų.

Šiaip Evelina yra iš Vilniaus, bet šiandien ši mergina pajėgi išvesti į tarptautinius vandenis tiek lietuviškas Marceliukes, tiek lietuviškus Jonius.
Tikrai rekomenduoju.

Verslas namuose

Čia rasite puslapį kuris taip ir vadinasi Įrankiai internetinio verslo vystymui!
Visi įrankiai vienose rankose. O magaryčiom dar ir akademija. Kurioje dėsto profesionalūs dėstytojai turintys MLM stažą 18 ir daugiau metų. Praėję ugnį ir vandenį, susipažinę tiek su klasikiniu MLM, tiek su MLM-2.

Taigi rekomenduoju visus tris tinklapius. Čia rasite ir geras knygas, ir įrankių aprašymą ir konkrečius įrankius.

P.S. Yra ir daugiau įrankių, todėl kolegos kurie juos žinote rašykite komentaruose.

Komentarų nėra: