Puslapiai

2011 m. rugpjūčio 31 d., trečiadienis

Rudens anonsas


Vasara baigėsi, gandrai išskrido, Vilniuje auto kamščiai. Ruduo ateina, atidunda.

Pastarąjį mėnesį mėginau daug apie ką rašyti, bet nebaigdavau. O rašyt tikrai yra apie ką. Tokia vasara...tokia vasara praėjo...
Su tinkliniu marketingu viskas tvarkoj... jokių problemų. Visą mėn. nerašiau blog'o, o jis buvo lankomas ir gan gausiai. O paieškos žodžiai: tinklinis marketingas, kaip užsidirbti MLM?, MLM verslas ir t.t. Viskas taip, kaip ir turėjo būti. Tie draugai, kurie kalbėjo, kad TM tai nesąmonė...pritilo. Nes aš jiems, savo laiku sakiau, kad krizė dar net neprasidėjo... netikėjo...dabar, rodos, pradeda tikėti.
Internetinėj erdvėj viskas labai gerai. Lietuviai facebook sukūrė grupę. Renkamės, dalinamės, kalbam profesionaliai. http://www.facebook.com/groups/MLMinternetu/
Kad mūsų Premjeras ir Prezidentė melavo apie krizės pabaigą, aš jau kalbėjau. Ekonominė psichoterapija neilgalaikė. Nu gal nemelavo, nu gal apsimetė, kad baisiai kieti ekonomistai ir labai daug žino. Apskritai, didžioji dauguma Lietuvos politikų serga liga, kad jie viską žino, yra atsakingi, kai ko kalbėti negali.

Su ekonomika viskas tvarkoje. Su finansais-ne. Su pelno pasidalinimu-ne. Dirbti turime mažiau, o gyventi geriau. Pirmiausiai gyvens geriau tie, kas supranta ar pajaučia naujus santykius ir naują ekonomiką. O ji keičiasi. Oi kaip keičiasi.

O vot apie tai jau reikia kalbėti. Apie ateinančią naują ekonomiką reikia kalbėti. Apie naujus žmonių santykius- reikia kalbėti.

O kaip kalbėti neprisiminus ir neišnagrinėjus senų santykių ir istorijos?

O kaip kalbėti? Džiazuoti. MLM džiazas taip ir liko nepradėtas. O nepradedu vien todėl, kad džiazuosiu ne vien tik apie MLM, o ir apie istoriją, apie ateitį, apie praeitį ir dabartį.
Ir apie Breiviką reikia kalbėti. http://www.respublika.lt/lt/naujienos/pasaulis/norvegijos_tragedija
Jis ne vienintelis toks. Lietuvoje tokių daug...net labai. O, kad jie nedaro teroro aktų tai dar nieko nereiškia. Kiekvienas savižudis yra tas pats Breivikas. Bet tam reikalingas teisingas požiūris. Mūsuose to požiūrio nėra.

Taigi, neapsisprendžiau kaip pavadinti ….džiazą. Neapsisprendžiu ką rašyti priekyje. Gal padėkite.

Ruošiu praktiškus, informatyvius straipsnius apie MLM, TM, užsidirbimo būdus internete ir kt. Pastarieji bus greičiausiai tinklapyje arba išsiųsti autoresponderio pagalba.

Kas dar bus? Vos neužmiršau. Šiandien family-oriented kompanijoj gavau pirmą kvalifikaciją. Tapau vadybininko pavaduotoju. Nuolaidos iš kart pasijuto. 126 litus išleidau 11 su centais gavau atgal. Tokių nuolaidų dar nei viena parduotuvė neduoda, kiek man žinoma. Jei kas duoda daugiau, rašykit.

Komentarų nėra: