Puslapiai

2011 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Šį rudenį aš kalbėsiu atviru tekstu

Pagaliau atsiranda žmonės kurie įvardija daiktus tikraisiais vardais: http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/vradzvilas_lietuva_islikimo_kryzkeleje/

Galima pridėti: http://www.respublika.lt/lt/naujienos/mokslas/mokslas/slapta_pasaulio_vyriausybe/

Trečias pasaulinis karas jau prasidėjo. Ramiai, be ginklų, be konsclagarių. Graikija raginama parduoti salas, Lietuva parduoda žemes. Kam žudyti žmones? Patys žudosi. Jokių problemų.
O klausimas paprastas. Ar Lietuvos vyriausybė, valdžia turės drąsos pripažinti savo silpnumą.

Neužmirškim, kad į CCCP stojome dėl pigesnio cukraus. Nors to cukraus trūko pačiai CCCP. O į Europos sąjungą stojome dėl alaus butelio. Sakyčiau nusipiginome.
Pardon. Skalbimo milteliai buvo skirti moterims.

Reziume. Jau galima kalbėti atviru tekstu. Karas prasidėjo.

2 komentarai:

Evelina rašė...

Mjoo... Labai geras straipsnis apie ekonomiką... Iš tikro, tai labai nepatogi tema valdžioms, nors mes visi pasąmonėje tai suprantam, ir tarp savęs kalbam. Bet "didieji" raito, kaip nori, kaip patogiau, ir į resursus jiems nusispjaut, deja...O pilietinės valios kolkas per mažai, kad pokyčiai atsirastų. Bet pliusas tame, kad vis dėl to šitos temos diskutuojamos, kad ir mažame rate. Vis šioks toks startas.

Aurius rašė...

Kas tie didieji? Didieji yra tik MANO gyvenimo dalis.
Mano gyvenimo dalis yra Lietuva, Žemė, artimieji....net mano kūnas yra tik mano gyvenimo dalis.
jaučiu, kad reikia pradėti pasakoti apie holistinį mąstymą. Bet kaip pradėti?

Savo laiku daugelis mokslininkų aiškino, kad Žemė apvali ir Saulė nesisuka aplink žemę. buvo išjuokti, nes akivaizdu,kad viskas sukasi aplink žemę.
kas yra akivaizdu, gali būti ir melas.
Taigi, aš nežinau kaip pradėti kalbėti apie holistinį mąstymą. Bet reikės pradėti. Kad būsiu išjuoktas ir nesuprastas....tai savaime suprantama. Grigorijus Kurlovas savo holistinio mąstymo mokyklą pavadino-"Durnių mokykla".
Žmogus yra aplinkybės. Kur tik pirštu dursi, visur į save pataikysi. Žmogus, ne tai, kad draugų-priešų neturi.