Puslapiai

2011 m. lapkričio 27 d., sekmadienis

Keturi Lietuvos MLM bloginiai-komunarai.


                                  Kaip pakeisti savo situaciją?


Štai susisteminta informacija - mano blogas ( čia labiau tiems, kas dirba MLM internete, bet tinka ir tiems ,kas žemėj).

Kolegos blogas - labiau "žemiečiams.

Dar vieno kolegos blogas - jis ir žemėj, ir internete ,kiek žinau.

Ir dar - blogas apie MLm su lyriniais nukrypimais.

Rinktis jau yra iš ko Prieš 2 metus buvo gūdūmėlis dar......


Šio įrašo autorės nikas Eva-Eva. O tai ne kas kita kaip Evelina, o pagal mane- Marceliukė iš Vilniaus.

Mano blogas įvardintas kaip su lyriniais nukrypimais. Penki balai. Malonu, kad kolegos turi jumoro jausmą.

Taip tai tiesa, mano blogas toks ir yra. Vardan teisybės , reikia pripažinti, kad mano blogas yra pirmas „gyvas“ blogas apie TM, MLM ir kt. Lietuvoje. Nes jis pradėtas 2009 metais. Malonu, kad atsirado kolegų vystančių šią temą. Malonu, kad yra kolegų kurie kapojasi forumuose, kaip ir aš savo laiku. Malonu, kad kolegų blogai yra praktiškesni, dalykiškesni nei mano lyriniai nukrypimai. Ir malonu, kad kolegų blogai yra skirtingi. Kiekvienas blogas yra savitas ir skirtingas. Mes vienas kito nemėgdžiojam. O tai reiškia, kad Lietuvoje formuojasi tam tikra TM kultūra. O, kadangi aš pradėjau, o kolegos mano darbą tęsia tai pagal TM dėsnius aš galiu žengti sekantį žingsnį.

Aš ruošiu naują blogą. Domeną nusipirkau JAV, sumokėjau 2,5 $, Lietuvoje man būtų kainavę 50 lt. Blogas bus profesionalus, dalykiškas, bet be lyrinių nukrypimų neapsieisiu.

Pagal profesiją aš esu ekonomistas. Nuo antro kurso domėjausi futurologija. Futurologija yra mano aistra. TM, MLM man yra antroje vietoje po futurologijos. Pagal mane ir pagal mano kolegas iš kitų šalių MLM, TM gyvuos dar 50 metų tikrai, o gal 75 arba net visą 100 metų. To turėtų užtekti, kad į šią industriją atsineštume rimtai.

Šiandieninis TM, MLM, deja nėra aukštumoje. Bet apie tai aš vėliau išdėstysiu.

O kas svarbu šiandien?

sveikos mergytes


vis dazniau uzsuku pas jus i temute paskaitineti o priezastis tame, kad baigiasi mano atostogos su leliais ir tikrai zinau, kad su darbeliu bus ne kas, tad ieskau galimybiu uzsidirbti


noreciau paklausti, gal kas turite susisteminta isformacija nuo A iki Z, kaip pradeti. kazkiek radau pati internete, bet negaliu ramiai prisest namie prie PC ir skirt nuosirdziai tam daug laiko, kad galeciau isigilinti i viska.

O tai natūralus klyksmas šiandieninės jaunos moters iš tų pačių supermamų kurios nikas: kariatide
Kad taip bus, aš  numačiau trys metai atgal. Savo laiku aš net nuėjau pas Veselką, kaip pas Seimo narį ir kaip pas ekonomistą ir bandžiau tai išaiškinti, bet...deja....deja. Ką gali Tarybinio ekonomisto protelis? Reikia kažką gaminti. Toks buvo jo atsakymas. O 10 metų atgal analogiškai man atsakė Kazimiera Prunskienė. Reikia kažką gaminti. O ką gaminti? Jie nežinojo.

Šiandien bankrutavo Snoras. Čia zuikių dainos. O kas bus kai bankrutuos Sodra? O kas bus kai Lietuvą ištiks Graikijos likimas?

O gal jūs manote, kad šito nežino Kubilius ar Šimonytė, ar Nausėda? Žino. O kodėl nesako? Kol gauna paskolas tol nesako, o kai nebegaus?

O kai Lietuva nebegaus paskolų tai pradės vėluoti pensijos, biudžetininkų atlyginimai. Va tuomet mes pakukuosim.

Kažkaip reikėtų pabaigti šį lyrinį mano nukrypimą? Net pavadinimo dar nesugalvojau.

O pabaigsiu paprastai. NWA mūsų Lietuviškos grupės sponsorė gyvena Graikijoje. Laikas nuo laiko pasikalbu. Graikai gyvena prastai, o jos tarptautinis verslas klesti.

Čia tiems, kas suprato ką aš norėjau pasakyti.

3 komentarai:

Evelina rašė...

Aš, aš ten, supermamose :))) Auriau, tu kaip tik ir įdomus savo lyriniais nukrypimais ;) Štampuoti blogai neįdomūs skaitytojui. Įdomios asmenybės ! Nepaleisk savo linijos, ir būk toliau savimi. Čia įsakymas :)

Aurius rašė...

Ačiū Evelina

Anonymous rašė...

tikrai noriu padėkoti LAPO mikrofinansui už tai, kad suteikė 19 000 eurų paskolą sergančiam vaikui prižiūrėti. jei jums reikia skubios paskolos, venkite suklastotų skolintojų ir kreipkitės tikros paskolos bendrovės el. paštu lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014