Puslapiai

2011 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Liga


Jei holistinio mąstymo (holistinės sąmonės) dėsniai yra teisingi tai liga yra būtent ta bala kurią reikia išplauti.
Šiuo metu pas mane ant stalo yra Mirzakarimo Norbekovo knyga „Kvailio patirtis, arba kelias į praregėjimą. Kaip atsikratyti akinių“. Knyga tokia truputį chamavota (parašyta chamišku stiliumi), bet teisinga. Dar neperskaičiau, bet jau žinau sprendimą. O sprendimas paprastas kaip 2x2. Akis turi, jei neapsirinku 6 raumenis. Jei šių raumenų netreniruoji, pradedi vis prasčiau ir prasčiau matyti.

Treniruojami raumenys atstato akį ir jai nebereikia akinių.

Šios knygos autoriaus bandymas savo atradimais pasidalinti su akių specialistais baigėsi nesėkme. Nes akiniai yra didžiulė pramonė kuri turi egzistuoti. Akinių pramonei visiškai nerūpi žmogaus sveikata. Svarbiausia, kad būtų perkami akiniai ir lęšiukai. Analogiška padėtis yra ir su farmacine pramone. Jei visiškai nerūpi žmogaus sveikata. Svarbiausia, kad būtų perkami vaistai.

Medicinos pasiekimai šioje srityje yra tikrai dideli. Prieš 100 metų daktarai mokėsi apie 4000 ligų, o šiandien jau daugiau kaip 30000. Va taip.

Aš esu daugiau susipažinęs su Grigorijaus Kurlovo holistine mokykla. O jos principas yra pakankamai aiškus, logiškas ir paprastas. Schema pateikta: http://auriusd.blogspot.com/2011/12/holistinio-mastymo-pagrindai.html

Žmogus yra gyvas organizmas turintis nemažai visokių organų ir raumenį, ląstelių ir t.t. Kiekvienas gyvas organizmas turi judėti, jame turi funkcionuoti visi organai, pro juos turi tekėti energija. Liga, skausmas, depresija ir kitos bėdos rodo, kad kažkas kažkur nefunkcionuoja.

Pirmas ir universalus pratimas apspręstas pačios gamtos yra rąžimasis. Jei pastebėjot tai šį pratimą atlieka visi naminiai gyviai: katės, šunys ir kt. Kai gyvas organizmas rąžosi jame intensyviau teka energija. Taigi rąžotės. Galite tai daryti 10 minučių, pusvalandį, valandą, bet koncentruojatės į skaudamą vietą arba problemą. Kitaip sakant kasate kanalą. Po kiek laiko kanalo dėka problema bus išspręsta.

Tiesa, rąžimasis nėra vienintelis būdas pagyvinti energiją savo kūne. Dar yra juoko terapija, juokas plonomis sienelėmis ir kt.

Ar tai veikia? Jei darai neveikti negali. Todėl visi kritikai labai atsargiai elkitės kritikuodami.

Taip yra išgydoma daugelis ligų. Taip yra išsprendžiamos daugelis problemų.

Komentarų nėra: