Puslapiai

2010 m. vasario 12 d., penktadienis

Pritraukimo dėsnis, nepatikėsit, egzistuoja.

Aš esu šokiruotas. Pritraukimo dėsnis egzistuoja. Atsiranda naujas žmogus. Visiškai naujas.
Dabartiniai politikai, ekonomistai, makroekonomikos specialistai yra mamutai. Mamutai išmirs.
Išdvės, sušals į ledą nuo savo šaltumo. Pasaulis jiems jau nepriklauso. Jie nejaučia visumos.
Kad neatrodytų, kad kalbu nesąmones susipažinkit su Virgilijaus Vilkeliškio tinklapiais: http://ismokuzsidirbti.weebly.com/ ir http://www.osc.lt/ net domeno pavadinimas turėtų būti patrauklus individui-išmok užsidirbti, o įmonių vadus turėtų sudominti optimalių sprendimų centras. Va čia yra nauji politikai...ne mamutai tai tikrai.
Aš kažką sakiau apie pritraukimo dėsnį ir rodos minėjau, kad jis egzistuoja. Patyriau savo kailiu. Praeitų metų gale ir šių metų pradžioj aš sutinku naujos kartos žmones. Iš kur jie atsirado...žalio supratimo neturiu. Dygsta kaip grybai po lietaus. Mąstymas jų naujoviškas, pasaulis jiems šviesus, perspektyvos didžiulės, meilė pasauliui...begalinė. Įdomiausia, kad jie dygsta mano gyvenime. (gerai pavariau...mano gyvenimas netelpa šio pasaulio rėmuose).
Kad neatrodytų, kad pezu nesąmones...šie žmonės šiandien, dabar, šią minutę gali įdarbinti milijonus žmonių. Tiesa, jie nežiūri televizorių, jie neskaito laikraščių...jiems visiškai nerūpi šio pasaulio tuštybė ir nelaimės. Jie kuria laimę ir suteikia viltį su jais susitikusiais. Jie ne Dievai, bet jiems priklauso pasaulis.
Vos ne poeziją pavariau.

Komentarų nėra: