Puslapiai

2010 m. vasario 17 d., trečiadienis

Nemokamas MLM distributorių mokymas internete.

Nuo šių metų pradedamas nemokamas MLM distributorių mokymas internete. Gali ateiti visi kas netingi ir nori išmokti kai kurių paslapčių: kaip bendrauti skaipu, kaip susipažinti su nauju žmogumi per skaipą ir kitas internetinio bendravimo priemones, kaip pristatyti savo kompaniją per 60 sekundžių ir jaustis gerai, kaip būti geros ir pakilios nuotaikos, kaip tapti magnetu pritraukiančiu žmones.

Gal kai kam iškils klausimas kodėl nemokamai ir iš bet kurios kompanijos. Atsakau labai paprastai.

Visų pirma reikia kelti bendrą tinklininkų kultūrą nes vieno distributoriaus žemas lygis užtraukia nešlovę visiem mums. Vienos, kokios nors kompanijos arogancija ir pasipūtimas užtraukia gėdą visiem. Aš manau, kad su tuo sutiksite.


Yra žinoma, kad dalis kompanijų savo apmokymus dozuoja: jei pasieksi tai, turėsi teisę gauti kažkokius aukštesnius apmokymus, jei nusipirksi didelį maišą prekių galėsi pasimatyti su kompanijos prezidentu...galėsi paspausti jam ranką...ir kelias dienas neplauti.

Apmokymuose ypatingai bus kreipiamas dėmesys į tai kas svarbiausia MLM. O svarbiausia ne produktas ir ne kompanija, o jūs pats. Nes žmonės renkasi ne produktą, ne kompaniją o JUS. Kas renkasi produktą dažniausiai būna pirkėjais ir labai retai rimtai dirba MLM, kas renkasi kompaniją dažnai yra tos kompanijos fanai-jie turi kažką garbinti. Iš tikro rimtai suvokę MLM esmę renkasi žmones su kuriais norėtų bendrauti.
Ateikit, nepasididžiuokit tie, kurie laikot save dideliais žinovais, ateikit tie, kurie pradeda nusivilti MLM veikla, ateikit ir nusivylę, na ir skeptikai ir jūs ateikit...asmeniškai lauksiu....kaip be jūsų. Jūs man reikalingi, kad patikrinčiau kai kuriuos argumentus. Pav. Kur reikės įdarbinti mažiausiai 20% bedarbių, ne tik iš Lietuvos, bet artimiausiu metu ir iš viso civilizuoto pasaulio. Jei skeptikai turi atsakymą į šį klausimą galėsit sudirbinėti mane į skutelius.

Kai kurias pamokas galite gauti dabar mano tinklapyje. www.seimosverslas.lt

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nuoroda neveikia

Aurius rašė...

Čia jau pasenusi informacija. jei reikia kreipkitės individualiai.