Puslapiai

2011 m. kovo 7 d., pirmadienis

Konfucijus apie tinklinį marketingą

Rusai mane nenustoja stebinti. Žiūrėkit ką jie man atsiuntė.

 Сегодня наткнулась на интересную цитату из Конфуция, которая довольно точно описывает наш стиль работы. Вот она:
"Скажи мне - и я забуду,
Покажи мне - и я запомню,
Вовлеки меня в процесс - и я пойму,
Отойди - и я буду действовать"


Может быть, единственное, что нам осталось сделать - это отойти?

Verčiu. Šiandien užsiroviau ant įdomios citatos iš Konfucijaus, kuri gan tiksliai piešia mūsų darbo stilių:
Papasakok man- ir aš užmiršiu,
Parodyk man- ir aš įsiminsiu,
Įvesk mane į procesą- ir aš suprasiu,
Pasišalink (pasitrauk)- ir aš pradėsiu veikti.

Gal tik vienintelis dalykas, kurį mums reikia padaryti -tai pasišalinti.

Atsiprašau už pažodinį vertimą.

2 komentarai:

Unknown rašė...

Kadangi šiandien, kažkaip man nesidirba, tai nors pakomentuosiu tavo, gerb. Aukseli, mintijimus... Manding, tu jau 5-6 metus sėdi tame savo "tinkliniame marketinge", bet taip ir neaišku ką tu ten pardavinėji (na, vis tik "marketingas" nuo ang. "market" - "prekyba. pardavimas"). Sultys iš... pamiršau pavadinimą, nesiskaito - tokius darbus, kai daiktai pardavinėjami 50 kartų didesne kaina nei jie yra iš tikro verti jau senai daro visokie "Top Shop" ir pan. Todėl darau išvadą - tu tiesiog nuosekliai eini mūsų gero bičiulio Lukoit pėdomis - jo sena svajonė yra stovėti, gerti alų ir žiūrėti kaip kiti kala geležį, o už tą stovėjimą jam dar ir "babkės" turi byrėti. Bet tai ir deklaruok tą atvirai, kam dar tą Konfucijų čia cituoti. Juolab, kad ir "otojti" pasiryši tik tada, kai bus aišku, kad "byrėjimas" jau vyksta. Vat...

Aurius rašė...

Malonu Juliau, kad apsilankei.
MLM aš užsiimu po pertraukos tik nuo tada kai pats mane išvežei depresuotą į Varšuvą, į "Listopodova". Ir tai pripuolamai, turint laisvo laiko.
O dabar apie kainas. Sultys, kurias tu gėrei parduodamos už 25 dolerius, o jų savikaina apie tris dolerius. Kvepalų savikaina yra 1 eu....nu geresnių 1.5 eu, o parduodami jie už....(pasižiūrėk parduotuvėj), o kvepalai su pavadinimu Naomi Kemball (rodos taip ši manekenė vadinasi) parduodami už....dar tris kart didesnę kainą. Bet čia smulkmė.
O vat degtinės, kurią mes su Tavim lakam savikaina kapeikos...net ne centai, O cigaretės, kurias rūkom....nu su kuo čia palyginti? Centą pagamint valstybei brangiau kainuoja. Nes centas tai aliuminis, o ten tik žolė.
Ir neužmirškim, kad skirtumas tarp savikainos ir pardavimo kainos...skirtas ir biudžetininkams išlaikyti. Mano žmonai taip pat nukrenta nuo to.