Puslapiai

2011 m. birželio 11 d., šeštadienis

Kaip susikurti darbo vietą? Nedarbas.

Rašiau apie nedarbą http://auriusd.blogspot.com/2011/05/nedarbas.html
Kalbėjau, kad jei esi šios žemės šeimininkas tai darbo bus visada.
Kokia yra šios žemės šeimininko žiūra?

O jis supranta, kad jei mes kūrėme techniką, robotus, kompiuterius tai turime nedirbti arba vienaip ar kitaip kūrėme tam, kad palengvinti savo darbą ir turėti daugiau laisvo laiko. Laisvo laiko turim, o pinigų...deja deja.

Paskutinius tris dešimtmečius žmonija žaidė su kreditais. Darbo turėjo visi kas norėjo. Gaminti, pirkti, išmesti buvo labai lengva ir paprasta.
Tad kokia peršasi išvada, ką daryti, kad visi turėtų darbo? Karas. Labai paprastas sprendimas, patikrintas...veikia. Visi užimti ir karo metu ir po karo. Juk žmonių kaip ir per daug. Kas perša tokią mintį?

Žemė gali išmaitinti 400 milijardų žmonių. Taigi, tie kas perša tokią mintį, gerokai perlenkia lazdą.

O ką mąsto žemės šeimininkas? O žemės šeimininkas mąsto labai paprastai. Žmogus evoliucionuoja, kitaip sakant vystosi. O tai ir yra užimtumas. Darbo prūdais. Aruodai šioj srity nesuarti, o dar sėti ir prižiūrėti reikia.

Ką aš turiu galvoj? Žmogus norintis gyventi geriau turi nusipelnyti. Žmogus norintis fiziškai ar kaip kitaip nedirbti turi dirbti. Turi smegenėlėmis šarinti. Mes čia dėl to, kad išreikšti transcendenciją. Gerai pavariau. Net pats stebiuosi.

Ok, palikim beletristiką, filosofiją, pereikim prie praktikos.

Kodėl aš taip baisiai kritikuodamas tinklinį marketingą, esu jame? Amwėjų į šuns dienas dedu ir lenkiu galvą prieš šią kompaniją.

Ar prisimenat kokie buvo pirmieji automobiliai? Kiek praėjo laiko kol automobilis tapo toks kokį pratę matyti dabar? Vairas, pedalai, greičių svirtelė, posūkių, stabdžių lemputės. Pirmieji automobiliai toli gražu buvo ne tokie.
Amway lygiai tas pats. Keturi ratai, variklis, stabdžiai ir nieko daugiau. Štai kodėl aš ją kritikuoju.

Ok, važiuojam toliau. Pereikim prie skaičių ir faktų. Šiandien vienas, ...nu gal du... prekybos darbuotojai aptarnauja apie 100 žmonių. O tai reiškia, kad viena darbo vieta aptarnauja 100 klientų. Paprasčiausiame tinkliniame marketinge 6 procentai žmonių turi darbo ir pragyvenimo šaltinį. Iš to seka, kad pati paprasčiausia tinklinio marketingo kompanija užimtumą padidina keturis-penkis, o gal net šešis kartus. MLM kompanijos su nematerialiais produktais šį procentą gali padidinti dvigubai.

O dabar į rinką įveskime ne vieną, o kelias ar keliasdešimt, ar keletą šimtų MLM kompanijų ir mes užtikrinsim užimtumą ir pensijas ir ką tik norit.

Tinklinis marketingas paprasčiausiai išdalina pelno normą daugiau ar mažiau teisinga proporcija. Tinklinis marketingas yra didesne dalimi teisingesnė paskirstymo sistema. Pats dabartinis tinklinis marketingas yra kaip ir visa...su trūkumais, bet paskirstymo principas yra teisingesnis.

Tik dėl tos priežasties aš esu šioje industrijoje. O šiaip visur duona su pluta.

Pasižvalgykim po idėjų pasaulį. Ką šiandien siūlo partijos užimtumo tema? Paklaidžioju po socialinius tinklus. O ten tik tinklininkai, partijos ir seksualinės mažumos. Teisingumo dėlei reikia pasakyti, kad dar ir poravimosi kontingentas renkasi.

Tinklininkai mane nedomina nes jie moka tik siūlyti savo kompanijas, seksualinės mažumos ir poravimaisi manęs taip pat nedomina. Lieka partijos. Anos baisiausiai nori į liaudį eiti. Liberalai čia pirmoj vietoj. Visi nori draugauti. Ok , susidraugauju su partiniu veikėju ir užduodu pirmą ir vienintelį klausimą. Užimtumas. Kaip jūsų partija sprendžia užimtumo problemą?

Tik klausimą uždaviau-draugus pamečiau. Ate, bai bai viso gero.

Stebėtis aišku nėra kuo. Partijoms reikalingi priešai, o ne draugai. Nes šis svietas joms yra svetimas ir jos atėjo kovoti. O užimtumas iki lemputės. Svarbu, kad saviems partijos nariams būtų darbo vietų.

Ok baikim maivytis, baikim vaidinti protingus. Jei kas nors , kur nors turi kitą sistemą užimtumui didinti nei tinklinis marketingas, internetinis marketingas, MLM, partnerystės programas ar kt. prašau siūlykit. O jei ne, tai partijos , valstybės veikėjai ir kt. smegenėlėm šarinkit ir būkit šios žemės šeimininkai. O jei nesugebat -čiuožkit.

Reziume. Užimtumas. Žmogus šioje žemėje visą laiką buvo užsiėmęs: kūrė gentis, tautas, valstybes, civilizaciją, kariavo, taikėsi, vėl kariavo, ieškojo teisybės, susigalvojo žmogaus teises ir kovojo dėl jų ir t.t. O šiandien jis turi galimybę užsiimti savimi, savo gyvenimu... aplinka ir kiti žmonės yra jo gyvenimas.

Tie kas evoliucionuoja ras kuo užsiimti. O kiti...?

Komentarų nėra: