Puslapiai

2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

Kada atsidarys Global One ? Global One atsidarė, o siaube!



Pusę metų atsidarinėjo Global-One. Didelei daugumai nervai neišlaikė –pabėgo, paliko, nusispjovė  ar  dar kažkaip išreiškė savo nepasitenkinimą.  
Laukti tikrai  buvo sunku.
Kompanijos atsidarymas nusitęsė, visų pirma, dėl išorinių veiksnių. Pirmas produktas   turėjo būti Skandinaviškas aukcionas, bet po Zeeko uždarymo  šios idėjos buvo atsisakyta.
Po Zeeko uždarymo kompanija daug  atidžiau peržiūrėjo santykius su valdžios institucijomis. Todėl viskas užtruko. Buvo  kruopščiai renkamos visokios licenzijos, derinamos ir t.t.
 Pagaliau kompanija atsidarė. O siaube!
Aš nei kiek neperdedu  nes pamatyti 5000  įvairių parduotuvių, pradedant Walmart ir baigiant Kinijos  supermarketais yra siaubas. O suskaičiuoti kiek jose prekių yra neįmanoma. Sako, kad virš 300 000 000. Belieka tik tikėti. O kainų skirtumas! O...!
Svarbiausia, kad visas internetas pritilo. Nes tie kurie varė ant Globalo, neturi ką pasakyti. O kiti pasinėrė į tinklapius ir knisasi.  Ir užsikniso, kad neturi  net laiko sukurti kokį filmuką apie tai kaip ieškoti  pigesnių, geresnių, gražesnių prekių, kaip  apsimokėti, kaip  atsisiųsti ir t.t. Siaubas.
 Tinklinio marketingo specai iš kart  puolė ieškoti  maisto papildų. O ir rado, ir  nemažai, ir įvairių. O siaube, kainos dvigubai-trigubai mažesnės nei MLM kompanijose.  
Jaunimas puolė ieškoti telefonų, aipadų, androidų. Rado. O kainų skirtumas 100/1. Galima rasti telefoną už dolerį ir dar nemokamai atsiunčia, o galima rasti ir už 100 ir daugiau.
O jau kosmetikos, kvepalų...
Taigi, kaip ir sakiau, visi pritilo.
Nieko, tuoj atkus. Ilgai laukti neteks. Jau kirba  mintys, kad gali organizuoti įvairius verslus, gali kurti  įvairias komandas.  
O kurgi ne  jei  gan tvirtai žengiame  į 21 amžių. Tradicinės įmonės, tradiciniai verslai pamažu užleidžia vietą 21 amžiaus įmonėms kurios  dalinasi pelnu ir pareigomis su savo darbuotojais.
Bet apie  tai, kitąkart.

Komentarų nėra: