Puslapiai

2013 m. sausio 30 d., trečiadienis

Koks krizės tikslas?




1929 metų krizė, taip vadinama didžioji depresija sukėlė antrą pasaulinį karą.
2008 metų krizė turi  kur kas didesnius ir  aiškesnius tikslus- išardyti  nacionalines struktūras ir perimti valdymą  stambiam kapitalui.
Nacionalinės struktūros yra naikinamos. Šitos minties manau, kad lietuviams  aiškinti nereikia. Lietuva tekina ardosi.
Tiesa, šis straipsnis rašomas remiantis  Olga Četverikova.  Jos paskaita yra pateikta mano straipsnyje http://auriusd.blogspot.com/2013/01/dvasines-krizes-priezastys.html
Tie kas supranta rusiškai  siūlau  pasiklausyti, o  nesuprantantiems kai kurias mintis pacituosiu.
4-a minutė 40-a sekundė. Cituojamas Rokfeleris. 1991 metais Rokfeleris kalbėjo, kad tautos pačios turi apsispręsti, o jau 1995, kad reikia pereiti prie naujos pasaulinės  tvarkos, o 1999 jau tiesiai šviesiai kalbama, kad  nacionalinė valdžia turi būti pakeista privačia valdžia. 
O 6-7 minutėje autorė tiesiai šviesiai išverčia finansinės elitos  mintis, kad jei  pasaulio visuomenė nesutiks, kad reikalinga  bendra  valdžia visiems, tai bus  įvestas chaosas  kuriame pražus nu  mažiausiai kokie 300 milijonų žmonių.  
O visokios technogeninės katastrofos, lokaliniai karai,  finansinės suirutės ir kt. yra  reikalinga, kad palaikyti tam tikrą įtampą ir pademonstruoti tikrųjų  dievo  valdininkų  galią, gailestingumą, o jei reikia ir rūstumą čia, žemėje.
Tuo tikslu  ir buvo sukurta čia žemėje taip vadinama PINIGINĖ CIVILIZACIJA, kuri, savo ruoštu labai gerai padeda palaikyti įtampą ir nuostabiai visus pakabinti.
Šiandien tuo baigiu.   Bus tęsinys, nes čia tik maža dalis, maždaug iki 10 minutės pirmo filmuko.

Komentarų nėra: