Puslapiai

2013 m. sausio 21 d., pirmadienis

Prosumentas

 Vakar susipažinau su nauju žodžiu "Prosumentas".  Kolegos jau atrado ir aprašymą. Pateikiu visą, nes gudriau nesugalvosiu.



Žodis "Prosumentas" yra sudarytas iš dviejų anglišku terminų : professional ir consumer. Taigi išvertus į lietuvių kalbą žodis prosumentas reikštu profesionalus vartojimas. O žmogus prosumeris - profesionalus vartotojas.

Visi mes esame ir visada busime vartotojai. Tai neginčijamas ir visiems suprantamas faktas. Nes mums visada reikės maisto, aprangos, komunikacijų, elektros, dujų ir taip toliau.

Bet tai kuo skiriasi paprastas žmogus nuo prosumerio? Prosumeris masto plačiau už paprastą vartotoją. Jis žiuri į kiekvieną pirkimą kaip į investicija. Jis galvoja apie nauda ateityje ir turi ilgalaikius planus. Todėl paprastam žmogui sunku suprasti tai ,nes jis galvoja tik apie nauda kuria gali gauti šią akimirka arba greitai.

Kiekvienas panorėjęs gali tapti prosumeriu, bet reikia pasiryžti mokytis ir įgauti naujų įpročiu bei pradėti mąstyti plačiau. Kai išmoksite tai, tada sugebėsite įžvelgti galimybes ten kur ankščiau net nebūtumėte pagalvojęs.

Prosumeris išleisdamas pinigus juos uždirba. Skamba neįtikėtinai, tačiau taip yra. Įsivaizduokit išleidot 500 Lt, o gaunat 3000 Lt tiesiai į savo sąskaita. Kaip tai veikia? Norit sužinoti kaip veikia prosumento mechanizmas? Jūs taip pat galite juo pasinaudoti ir užsidirbti nemažus pinigus. Jeigu sudominau susisiekit su manimi ir suteiksiu detalesne informacija.

Komentarų nėra: