Puslapiai

2013 m. vasario 7 d., ketvirtadienis

Kai noriu gerai dirbu, kai nenoriu tinginiauju...



Man šis straipsnis suteikia  labai daug informacijos.  O tiksliau primena seną anekdotą. Nuvaro  du menedžeriai į Afriką, o ten visi basi. Vienas sako, kad  batų niekas nepirks nes visi basi, o kitas sako, kad  atsiveria didžiulė rinka nes ten visi basi.
Taigi, internetinė prekyba tik prasideda, o tai reiškia, kad galimybes turi visi vienodas, tiek Maksima su savo  galinga industrija ir ofisais, tiek  bet kuris kitas. Pavyzdžiui, kad ir  šitie veikėjai... 



Kiekvienas   pardavėjas turi 5000  įvairių parduotuvių, o apie prekių gausybę net nekalbėsiu. Lengviau pasakyti ko ten nėra nei pradėti vardinti kas yra. O nėra  narkotikų ir ginklų, nu gal dar kai ko nėra.
Galimybės dirbti pačios nuostabiausios: gali siūlyti  visas parduotuves tiek Lietuviui, tiek  Amerikonui, tiek  Aborigenui...  Gali kurti komandą, t.y.    kviesti  tokius pat  pardavėjus.  Bet koks veiksmas  yra  apmokamas.
 Vos neužmiršau.  Vis tik už šią darbo vietą, pasirodo reikia mokėti šiokį tokį mėnesinį mokestį, o tiksliau 19,95$. O tai apie 50 litų. Vajė kiek daug. Paprastai  kai  mes dirbame tai  mokėti nieko nereikia. A ne?  Taip tai taip, bet paprastai mums reikia iki darbo  vietos kažkaip  nukakti, o tai kainuoja ir dažnai  kiek daugiau  nei 100 litų per mėnesį.
Tai va, tokios tokelės.

Komentarų nėra: