Puslapiai

2013 m. vasario 19 d., antradienis

Krizė, pinigai, magija, holizmas ir tinklinis marketingas. (I)





Šiandien mane kažkaip patraukė apibendrinti paskutinių metų nueitą kelią.  O tas nuostabus kelias prasidėjo 2008 metais rudenį. Pasaulis per šį laikotarpį smarkiai pakito. Ne tai. Mano supratimas ir pajautimas apie save ir pasaulį labai smarkiai pasikeitė.
Praktiškai galima teigti, kad baigiau dar vieną universitetą. O studijavau daug ką.  Pradėjau nuo  verslo per internetą, spėjau užsiimti kabala, vėliau  holistinę sąmonę studijavau, o kur dar įvairi  magija iš kurių svarbiausia yra piniginė  magija.
 Visi šie mokslai  man uždavė daugiau klausimų nei spėju gauti atsakymų.
Pirmas ir svarbiausias klausimas yra labai paprastas. Kaip galima paaiškinti tokį dalyką, kad  kylant techninės civilizacijos lygiui gyvenama vis prasčiau, dirbti reikia vis daugiau, pensijinis amžius  vis tolinamas ir tolinamas. Sveikas protas sako, kad tai nėra normalu, bet jei tokie dalykai vyksta vadinasi veikia  magija ir ne bet kokia, o juodoji. Žmogus yra apkerėtas, užprogramuotas. Nes, sutikite, normalus žmogus ne tam kūrė civilizaciją, kad gyventų vis prasčiau.
Jei užsisegei pirmą sagą  blogai, tai visų kitų jau  gerai neužsisegsi. Taigi, kurioj vietoj pirmoji saga buvo užsisegta blogai?
Jei techninė civilizacija buvo kurta tam, kad išlaisvinti žmogaus darbą tai žmogus turi dirbti  mažiau: turėtų trumpėti darbo laikas pav. iki 3-4 valandų per dieną, 15 val per savaitę ar kažkas panašaus.  Valdžia pasirinko  kitą sprendimą;  kas gali dirbti tas dirba iki nuprotėjimo, o likusiems dalinamos pašalpos. Tokiu būdu visi  laikomi įtampoje.  O kai dar pensijinis amžius ilginamas, tai, sutikite, sveikam protui tokioje civilizacijoje  nėra kas veika. Sveikas protas ir po velnių niekam nereikalingas.
Taigi, kurioje vietoje  žmonija  pirmą sagą užsisegė blogai?
Tęsinys  bus netrukus, nes šiandien  kažkaip atėjo noras viską apibendrinti.

2 komentarai:

Evelina rašė...

Matyt blogai užsegta saga atsirado tada, kai valdžios pradėjo kištis į natūraliai nusistovėjusias normas, ir pradėjo viską "gerinti". Pagerino... Vietoj medicinos turim vaisų biznį, kuris suinteresuotas niekada nepasveikstančia populiacija, vietoj mokslo - galvų farširavimą praktikoje nepritaikomomis teorijomis... Vis daugiau žmonių tai pamato ir nebenori dalyvauti tokioje sistemoje, kuri verčia būti apatinėmis girnomis.

Aurius rašė...

Spausčiau patinka.