Puslapiai

2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Kas yra nematoma tinkliniame marketinge?


Kadangi paskutiniais postais stengiausi iškelti tikrąsias krizės priežastis ir dvasinius žmonijos kelius ir klystkelius tai dabar drąsiai galiu eiti pirmyn ir ryškinti savo pagrindinę mintį apie MLM ir kitas home biznis formas.
Kas matoma tinkliniame marketinge yra matoma visiems: ant ofiso durų užrašas „ Agentai nepageidaujami“, skelbimai internete, laikraščiuose, spamas į e-mail ir skype ir t.t. O kur dar skelbimai ir ginčai forumuose, liaupsinimas visokių kompanijų ir t.t.
Daugeliui gal būt yra nesuprantama, kodėl į tokį nesimpatišką verslą eina žmonės ir dar net kažką uždirba. Jau aš tai tikrai neičiau....dažnas galvoja.
Manęs taip pat nesuviliotų tokie veikėjai ir aš pas tokius tikrai neinu. O jei ir nueičiau tai tikrai nieko gero negaučiau. Bet tinklinis marketingas egzistuoja....su mumis ar be mūsų, bet egzistuoja, jame darbuojasi gan rimti žmonės, bet jie yra nematomi. Jų čekiai paprastai susideda iš min. keturių, penkių skaičių, jie moka mokesčius ir yra tvarkingi piliečiai. O kai kurie iš jų netgi tampa savo šalių Prezidentais. Medvedevas yra dabartinis Rusijos Prezidentas, o prieš tai buvo vienoj MLM kompanijoj sukūręs apie 500 narių grupę pusės metų laikotarpiu. Savaime suprantama Rusijos Prezidentas mums nėra autoritetas, nes tūlas Lietuvis yra aukščiau už bet ką.
Kame šuo pakastas, kad tinklinis marketingas egzistuoja ir jame dirba gan protingi žmonės ir yra nematomi. Kaip ir minėjau anksčiau, man teko sutikti ne vieną ir ne du gan rimtus verslininkus ir, maža to, rimti verslininkai domisi tinkliniu marketingu. Netgi vakar Kaune buvo kviečiami rimti verslininkai į vienos naujos ir galingos kompanijos pristatymą. Aš pats gavau kelis pakvietimus, bet kadangi negalėjau tai pats rekomendavau kitiems.
Kas, kas,bet verslininkas, kaip niekas kitas, supranta dabartinę verslo situaciją. Santykiai su valdžia, kadrų paieška ir kiti dalykai tikrai išvargina. O smunkanti perkamoji žmonių galia verčia tik išgyventi. Todėl tinklinis marketingas, home biznis ir kiti dalykai tai tiesiog malonumas ir daugelis tuo užsiima po savo tiesioginės veiklos. O pasistūmėję net parduoda savo verslus ir užsiima tik home biznis. Tokia yra realybė. Nematoma realybė.
O viskas vyksta labai paprastai iš žmogiškai. Susitinka du verslininkai, gal papietauja kartu, pasišneka apie gyvenimą, verslą, mokesčius, šeimą ir būtinai, kartoju būtinai pasikalba apie naujus verslus ir perspektyvas. Taip jie prieina prie naujų verslų 21 amžiaus verslų ir vargo nemato. O investicijos....nu kokios tos investicijos MLM versle? O rūpesčių, lyginant su tradiciniu verslu-jokių.

Komentarų nėra: