Puslapiai

2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Pats kručiausias blogeris ir tinklininkas pasauly buvo, yra ir išliks Mozė.



Šį postą aš privalau parašyt. Šiam žmogui reikia atiduoti duoklę.
Šio žmogaus blogas yra milijardais egzempliorių spausdinamas jau keli tūkstančiai metų, verčiamas į visas pasaulio kalbas ir jo dėka yra sukurta n+k religijų. Jau nekalbant, kad net mokslininkai bando pagrįsti jūros perskyrimą, tvaną iki 5 km aukščio, o kai kurios religijos tiki, kad žemė egzistuoja tik kelis tūkstančius metų.
Va čia tai blogeris apvertęs pasaulį. Iš tikro Mozė aprašė dvasinį žmogaus kelią, kurį mums reikės nueiti ir niekur nedingsime.
Bet čia dar ne viskas. Mozė, tuo pačiu buvo ir pirmas blogeris rašęs apie tinklinį marketingą. Nors tikrasis pradininkas buvo Abraomas. Tai jis Babilone kvietė gyventojus susipažinti su dvasiniais dėsniais ir dirbo pagal tuos pačius dėsnius kuriuos šiandien aprašo MLM vadovėliai: kvietė žmones ir aiškino. Dauguma, suprantama, atsisakė klausytis.
Savaime suprantama, šiuos dalykus aš neišgalvojau, o paėmiau iš mokslo kuris vadinamas kabala.
O kabala, o tai ta pati Biblija kalba ir apie reinkarnaciją. O tai labai svarbu. Svarbu tuo aspektu, kad mes materialinę gerovę t.y. civilizaciją esame sukūrę per savo ankstesnius gyvenimus, o iš to seka, kad pasyvios pajamos mums visiškai teisėtai priklauso. Todėl MLM priešininkų kalbos apie tai, kad ši veiklos rūšis yra parazitinė yra visiškai nepagrįstos. MLM veikla, o ypač jos rezultatas-pasyvios pajamos yra visiškai pagrįsta ir teisėta. Ir ne tik iš reinkarnacijos pozicijų, bet ir iš daiktų gausos. Nes gaminti daugiau mums jau tikrai nereikia, o reikia ilgaamžiškesnių ir vertingesnių daiktų. MLM naudinga dar ir tuo aspektu, kad reguliuoja protingą gamybos ir vartojimo santykį.
Taigi, parašiau ką seniai turėjau parašyti, o kas nepriima mano minčių tai žiūrėkite su jumoro.

2 komentarai:

Evelina rašė...

Mažiau parazitinės koncepcijos nei yra MLM aš nežinau. Maksimaliai teisinga sistema, kokią tik galima sugalvoti, mano požiūriu. Ir jei kažkam neprasiskiria jūra, reiškia nesuprato principų. Bando koja praskirti.. O jūras praskiria visai kas kita ;) ....

Aurius rašė...

Oi Evelina, čia atskiros ir sudėtingos temos.