Puslapiai

2011 m. sausio 4 d., antradienis

MLM šiokiadienis

Kol rašiau šį straipsnį man paskambino vienas kolega iš kitos kompanijos ir pasiūlė gan gerai žinomą projektą. Projekto esmė, kad kiekvienas gali užsidirbti po 1600 dolerių į mėnesį, bet ne daugiau. Geras projektas, žinau. Bet man niekas dar nesugeba išaiškinti šio projekto esmės, nes daugumai rūpi tik kiek kas gaus....va pakviesi tiek....gausi tiek ir t.t. tuo tarpu šis projektas, mano žiniomis turi gilią mintį. Pakelti užsidirbančių žmonių kiekį šioje srityje. Jei normali MLM kompanija gali įdarbinti 5-8 procentus žmonių, kurie gautų kažką panašaus į atlyginimą tai šios kompanijos procentas turi būti didesnis. Sakysim Amway, kad atsipirktų užpirktos prekės reikia kažkur apie 12 žmonių, kurie pirktų tą numatytą prekių kiekį. Kiek išleidai tiek užsidirbai. Daugelis taip ir gyvena: gauna atlyginimą ir jį padalina ir vėl laukia naujo, čia dirbant paprastame darbe.
Tai va, jau yra žmonės kurie galvoja plačiau. O tokių 2010 metais sutikau ne vieną. Yra milijonieriai kurie organizuoja universitetus per internetą ir moko žmones tikro lyderio pagrindų, dvasinių pagrindų, nes be to toliau nei pro kur. Kam jie tai daro? O todėl, kad tai jų gyvenimas.
Ar šiandieninės, mūsų, Lietuviškos partijos turi tokią viziją? Aš nematau, jei kas matot, parodykit.
Kitas klausimas, kad šito Lietuvai gal ir nereikia, nes pas žmones tokio poreikio nėra. O kas yra? Gerai gyventi. O kaip gerai gyventi? Apgaudinėjant kitus ir gudraujant. Vat šitai mes mokam. O kadangi pasaulis yra toks kokį mes kuriame tai turim ką turim. Gudrūs renka dar gudresnius, o apgavikai apgavikus. O klounai renka klounus. Šokam ir tiek.
Jei norim pakeisti pasaulį, nu, kad ir tą Lietuvą, tai keiskim save. O kai pakeisim save aniems nebus kur dėtis.
Čia buvo toks lyrinis nukrypimas. Teks apie MLM lyderius kalbėti.

Komentarų nėra: