Puslapiai

2011 m. gegužės 14 d., šeštadienis

Tinklinis marketingas yra verslas. (VI dalis)

Man reikia rašyti tinklapį, tvarkyti kitus dalykus. Tai ne, užsivedžiau rašyti, kad tinklinis marketingas yra normalus, sveikas verslas. Maža to, kai kuriais atvejais jis yra geresnis verslas nei linijinis.

www.saikus.com Martynas Šeikus vilioja įmones įsigyti internetinio marketingo priemones. Tinka.
O dabar panagrinėkim ką gali linijinės prekybos įmonė pasiūlyti savo klientui?
Pereinant prie žvejybinių terminų, reiktų sakyti maždaug taip. Kokį slieką ji gali užmesti? Riebų, ar smulkų?
Linijinės prekybos įmonė savo klientams gali priminti,kad vyksta akcija ir tam tikros prekių grupes galima įsigyti pigiau. Neginčijama. Gali.
Gali pasiūlyti nuolaidų kuponus klientams, kurių email ji turi. Gali.
Gali pasiūlyti žaidimuką. Tipo, jei padarysi tą tai gal ir gausi kokį žaisliuką.

O dabar žiūrim ką gali Marytė iš Balbieriškio kaimo pasiūlyti savo klientams pasirašiusiems pas Ją.

Labai dažnai ji gali pasiūlyti prekes kurių bet kur nenusipirksi. Bet, kaip ir sakiau prekės yra smulkmė.
Bet nusipirkęs Marytės dėka bet kokią prekę ir parekomendavus ją kitam, nuolaidas gali gauti ženkliai didesnes. Apie užsidirbimą nekalbėsiu.
Bet Marytė gali pasiūlyti ir visą mokslą: kaip pasidaryti tinklapį, kaip nusistatyti autoresponderį, kaip sukurti reklaminį ar mokomąjį filmuką, visų reklaminių triukų, kaip padaryti kontekstinę reklamą, kaip parašyti dalykišką pasiūlymą,kaip įtikinti klientą, kaip pravesti koučingą...
Vienu žodžiu pas Marytę koks nors žalias jaunuolis arba pensininkas su nesukalkėjusiomis smegenimis gali baigti Akademiją šiuolaikinio marketingo, menedžmento ir ko tik norit. O Marytės Akademija yra ne koks nors postringavimas ir įskaitos gavimas, o praktinis mokslas, kurio išmoktus metodus gali taikyti iškart, nedelsiant ir gauti pinigus. Ir Marytė nuoširdžiai džiaugsis Tamstos pasiekimais.

Užteks. Reziume.
Kalbos apie tai, kad tinklinis marketingas yra kaka, ar caca yra zuikių dainos. Jei kokia nors moterytė ar diedukas nežino kas yra internetinis tinklinis marketingas tai atleistina, bet jei tokį nežinojimą rodo koks nors verslininkas, ar menedžeris ar kaip nors su verslu, ar ekonomika susijęs žmogus, tai yra ne kas kita kaip neišprusimas. Ir tegul čiuožia toks į Delfi ir blizga ten savo tupu intelektu.

1 komentaras:

AndriusMan rašė...

Taip tikrai, o optimizuoti interneto svetaines - vienas svarbiausių darbų.