Puslapiai

2012 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Holistinės sąmonės mokykla. Durnių mokykla.


Šis straipsnis yra skirtas facebook grupei: http://www.facebook.com/#!/groups/NLPLietuvoje/
NLP Lietuvoje (NLP-neurolingvistinis programavimas). Esu šios grupės narys. Su grupės įkūrėju Vitoldu Masalskiu esame seni internetiniai draugai.

Mano tikslas labai pragmatiškas: supažindinti su viena iš Holistinio mąstymo sistema. Gal atsiras norinčių giliau susipažinti su šia kryptimi. Jei susirinks bent trisdešimt žmonių tai gal bus galima pasikviesti Grigorijų Kurlovą į Lietuvą, kad pravestų gyvus dviejų dienų treningus. Jis man yra pažadėjęs vienoje iš pamokų.
Pagrindinis tinklapis yra šis: http://shkola-duraka.com.ua/
Šia rasite labai daug naudingos informacijos: daug knygų, treningų ir kt. Šokiruojantis yra ir DURNIŲ KODEKSAS. Yra įdėta Grigorijaus knyga „Laimės proktologija“. Taip, taip, nesistebėkit, laimė taip pat antrą galą turi.

Kodėl durnių mokykla? Rusiškai durnius yra DURAK. DU-dualizmas, RA-saulės Dievas. K-vektorius. Treninguose labai daug žaidybinių elementų: apsikabinimai, daužymas vienas kito per veidą ir sakymas ačiū, bei atsukimas antro veido, taškymasis tortu per veidą ir kt.

Pagrindinė idėja yra ta, kad pasaulis yra vientisas. Žmogus yra surištas su šiuo pasauliu daugeliu jungčių. Vaizdžiai tariant kaip kūdykis yra sujungtas bambagysle, taip žmogus yra sujungtas, vartojamas rusiškas žodis-oschuchat. Aš sau šį žodį išsiverčiau kaip – išgyventi.

Tokiu būdu šios mokyklos uždavinys yra atgaminti šį ryšį.

Grigorijus Kurlovas yra profesionalus psichologas. Profesionalumas jaučiasi tiek vedant treningus per internetą, tiek klausantis teorinės medžiagos.

Tiesa, aš su Grigorijum susipažinau kaip Alekso Janovskio universiteto studentas. http://alexyanovsky.com/ Grigorijus atėjo į šį Universitetą 2010.06.16. Pamokų audio įrašai yra sudėti čia Pamokos sudėliotos atvirkščia tvarka todėl klausytis patariu nuo trečio puslapio paskutinės pamokos t.y. 2010.06.16. Pirmos trys pamokos yra įvadinės-teorinės.
Įpatingą dėmesį noriu atkreipti į Lotoso filmą http://durak.rpod.ru/?page=4 šis filmas tai Grigorijaus gyvo treningo video įrašas. Būtent su šiuo filmu patarčiau pirmiausiai susipažinti. Rekomenduoju susipažinti su durnių mokykla ir Lietuviškas saviugdos grupes: http://klubai.saviugdosklubai.lt/
O taip pat visus TM, MLM atstovus. Mano kolegoms ši mokykla padės suprasti ryšį tarp žmonių. Padės giliau suvokti save. Sustiprins verslo santykius su savo grupe.

Nuoširdžiai tikiuosiu, kad Lietuvoje tikrai atsiras žmonių kuriuos sudomins mano pateikta medžiaga. Atsiprašau, kad nepateikiau to anksčiau.

Pabaigai keletas tezių iš durniaus kodekso orginalo kalba.
  1. Познай себя, – смеется Дурак, – пока тебя не познали другие.
    13. Дурак в чудеса не верит. Он ими пользуется.
Возлюби Дурака в ближнем своём, — с улыбкой предлагает Дурак.
Когда Ницше сказал: Бог умер! – он поторопился. Ведь Дурак остался
Все чем ты владеешь, владеет тобой, – говорит Дурак, заглядывая в свой пустой карман.

Komentarų nėra: