Puslapiai

2012 m. sausio 29 d., sekmadienis

Aleliuje Amway





aleliùja [hebr. hallelu-Jah — šlovinkite Jahvę]: 1. garbinamasis sušukimas, dievo liaupsinimas per krikščionių ir judėjų pamaldas; 2*. kam nors giedoti Δ — perdėtai aukštinti, liaupsinti, meilikauti. 

Aleliuja reikšmė

aleliùja [hebr. hallelu-Jah — šlovinkite Jahvę]:
1. garbinamasis sušukimas, dievo liaupsinimas per krikščionių ir judėjų pamaldas;
2*. kam nors giedoti Δ — perdėtai aukštinti, liaupsinti, meilikauti. 


Pateikiau žodžio aleliuje reikšmę. O kaip manot kaip turi atrodyti žmogus kurio nikas yra Aleliuje? Ir kuris dalyvauja kompanijoje Amway ir visiems akis kabina. Aš ne apie šio žmogaus išvaizdą, o apie jo vidų.

Kiek plačiau su juo galite susipažinti šiame forume: http://atf.blogas.lt/  
Kalba eina ne  apie blog'o šeimininką, bet apie komentatorių kurio nikas Aleliuje.
Man rūpi kitkas. Man rūpi fanatizmo kilmė. Bet kol kas nepralenkiama lukštenant fanatizmą yra Baltuma
Ir negailėk tu man tiek jėgų skirti fanatizmui. Jooo..., čia geras. Istorija turėtų tokių šedevrų neužmiršti. Manu, kad mūsų anūkai mokysis iš tokių blogų. Ir pasakos mokytojai apie fanatizmą siautėjusį Lietuvoje ir apie tikrus fanatikus ir apie šių fanatikų aukas. Čia ne Maldeikienės vadovėlis kuris dar vis peza, kad ekonomika turi kilti ir visi turi gauti pelną, o ypač bankai. O mano paklausta kaip reikia didinti užimtumą ir truputį pakritikuota išbanino iš Facebook. O mūsų dabartinis jaunimas, kuris mokosi iš tokių ekspertų vadovėlių stoja į menamus institutus, gauna menamus diplomus ir kuria menamą gyvenimą, o realiai tampa prekarijais.

Bet aš ne apie tai, o apie fanatizmą. Kiek jo pas mus dar bus? O kiek jo buvo? Ir visai neseniai. Prisiminkim kaip stojom už pigaus alaus bonkę į ES. Prisiminkim kaip savo laiku garbinom saulę iš rytų, o savo laiku krikščionybę. Ar ne dėl fanatizmo atsisakėm atominės elektrinės? Ar mes nesuprantam, kad esame apvynioti aplink pirštą tam, kad būtume priklausomi? Dar nesuprantam?

Kodėl Amway kompanijai reikalingi fanatikai? Kodėl? Kodėl jos klapčiukai negali pakęsti kitų kompanijų atstovų bet kokių veiksmų? Kad ir pokalbių per radiją.

Kodėl Amway fanatikai slepiasi po nikais ir nedrįsta parodyti savo tikro veido? Kodėl?

4 komentarai:

atfatf rašė...

Gal aš patikslinsiu. Gal geriau, jei kam įdomu Amway ar Anti Amway http://atf.blogas.lt/tag/amway. Ir aš (atfatf) ir Aleliuja skirtingos personos.
Ai, ir aš už krikščionybę :)

Aurius rašė...

atfaft patikslinau dėl Aleliuje vaidmens pačio blog'e.
O dėl krikščionybės. Neužmirškime, kad Kristus ir krikščionybė yra visiškai skirtingi dalykai. Kristus yra Kristus, o krikščionybė yra labai daug padariusi nusikaltimų žmonijai.

Anonimiškas rašė...

Gal šiek tiek kitaip. Kristus yra prekės ženklas, krikščionybė yra verslas ...

Herbal Remedies rašė...

Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

WhatsApp: + (234) 8155 42548-1