Puslapiai

2012 m. sausio 30 d., pirmadienis

Kokios įmonės išliks krizės metu?


Tik tais tos kurios dalinasi pelnu su savo darbuotojais ar klientais.

Tuo galėčiau baigti šį straipsnį. Ar yra tokių įmonių Lietuvoje? Žinoma, yra. Tokių įmonių yra ir Ukmergėje. Per visą krizės laikotarpį neatleido nei vieno darbuotojo, o šiandien jau plečiasi.

Kaip atpažinti tokią įmonę nesigilinant į jos vidaus reikalus (nieko nežinant apie uždarbius, pelnus ir kitus finansinius reikalus), o tik stebint iš šono?

Šią įmonę aš stebiu jau apie 10 metų. Bendrauju tiek su darbuotojais, tiek su sąvininku. Esu buvęs ir jos gamybiniuose cechuose ir kabinetuose. Matau kaip dirba, matau jų vidinę tvarką, santykius.

Kad produkija yra aukštos kokybės ir turi vertę, paklausą, tai čia savaime suprantama. Kiek jie uždirba aš nežinau. Nesu apie tai girdėjęs nei iš vieno darbuotojo. Bet nei vienas nesiskundė, kad mažai uždirba. Per 10 metų man neteko girdėti nepasitenkinimo iš darbuotojų, darbininkų. Nei karto ir nei iš vieno. Ko nepasakysi apie kitas Ukmergės įmones.

Uždirba jie matyt pakankamai nes žinau keletą vyrų kurių žmonos nedirba, o vaikai jau mokyklinio amžiaus.

Šiuo metu įmonė plečiasi, priimami nauji darbuotojai, plečia gamybines patalpas. Taškas.

P.S. Tai nėra vienintelė įmonė Ukmergėje kuri dalinasi pelnu su savo darbuotojais, bet kitų aš taip gerai nežinau iš vidaus kaip šios. Visos jos gyvena normaliai ir krizės kaip ir nejaučia.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o kokia cia imone?

Aurius rašė...

Neturiu leidimo kalbėti apie ją. Tie,kas mane pažįsta, nesunkiai nujaus apie ką kalbu, turiu galvoj Ukmergiečius. Paprasta įmonė, gal kokie 60 žmonių joje dirba.

Herbal Remedies rašė...

Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

WhatsApp: + (234) 8155 42548-1