Puslapiai

2012 m. sausio 24 d., antradienis

Koks tas šiuolaikinis MLM?



Mintį parašyti šį postą uždavė atfatf. Jau kuris laikas nesiliauja ginčai tarp Aleliuje-tradicinio tinklinio marketingo atstovo ir jo oponentų. Šiame bloge yra daugiau straipsnių paskirtų Amway.

Man užkliuvo toks nikas kaip baltuma Savo bloge nepagailėjusi kritikos tradiciniam tinkliniam marketingui.

Kadangi mano blogą skaito ieškantys atsakymo kas, vis tik, yra tas šiuolaikinis tinklinis marketingas tai jaučiu pareigą atskleisti kai kuris uždangas.
O jis jau toli gražu ne toks koks buvo 50 metų atgal. Kita vertus tinklinio marketingo principai naudojami daugelyje įmonių. Pav. Dženeral Elektrik viršininkų apmokėjimas priklauso nuo pavaldinių gaunamo alyginimo. Sakysim jei pavaldinys gauna 1000 tai viršininkas gali gauti 2000, bet jei pavaldinys gauna 10000, tai viršininkas galės gauti 20000.

Kita vertus vis daugiau kompanijų žiūri į TM principus kaip į reklamą. Nes įprastinė reklama yra brangi ir ne tokia efektyvi kaip tinklinė. Apie tai aš rašiau. 14 metų kompanija dirbo įprastai, o kai sugalvojo įvesti Skandinavišką aukcioną ir įprastai reklamuoti, gavosi šnipštas. O kai įvedė tinklinės rikodaros principus iškilo į pirmą vietą 2011 metais ir šiandien tuoj pasivys Ebay, Amacom.com ir kt. Pasaulinio lygio ekonomistai suka galvas, krutina smegenėles ir keičia veiklos principus. Čia faktas.

O Lietuvoj vis dar vargsta su buteliukais kurie jau po velnių niekam nereikalingi, blizga intelektu ir kapojasi rašydami paklodes. O mes sėdim sau (asmeniškai aš sėdžiu 100 metų senumo name ir dirbu durininku...katei 10 kart per dieną atidarinėju duris...ji matai reikalų visokių turiu, o kai uodegą pašala tai grįžta namo...ir taip n kartų per dieną) namie ir dirbame Amerikoj, atlyginimą gaunam iš Amerikos ir keliam Lietuvos BVP. Ir nereikia nei emigruoti, nei buteliukus nešioti.

Čia buvo mano eilinis lyrinis nukrypimas.

Taigi, šiandieninės kompanijos dažnokai taiko tinklinio marketingo principus. Ir dažnai gali dirbti jose nekviesdamas žmonių, o jei kvieti tai gauni dar papildomus pinigus.

Užteks šiam kartui. O baltuma tegul pasidomi plačiau, nereiks vargti rašant tokias paklodes.

4 komentarai:

Baltuma rašė...

Gal aš čia taip neaiškiai rašiau, bet mano raštai yra nukreipti į vieną konkrečią kontorėlę (tamstos blog'e ne kartą minėtą) ir ypač į tos kontorėlės išperėtą legioną fanatikų dundukų, kur internete sėdi ir pradeda klykti apie demagogiją, vos tik kokio nors nepatogaus klausimo sulaukia.

Aurius rašė...

Baltuma, viskas aišku apie ką rašai. Šiandien MLM yra tai, kad mes nespėjam priimti žmonių, o patys nieko neieškom. Kiekvienas blogeris gali tuo užsiimti. Ir iš blogo gauti piniginės naudos.
O fanatikų visur netrūksta. visose gyvenimo srityse pilna fanatikų.
Kas tas fanatikas? Tai toks žmogus kuris neturi savo veido. Daug protingų žmonių yra išėję iš MLM ir daugelis ateina į šiuolaikinį.
Dabartinė kompanija kurioje esu draudžia visokius šou pristatymus. skiedimą taip pat draudžia. Tokią iniciatyvą rodo žmonės kažkada išėję iš Amway (čia ne pas mus, čia Amerikoj).
MLM yra verslas toks pat kaip ir visi. Šiandien per pusę metų mes galime paruošti gan aukšto lygio vadybininkus gebančius dirbti internete ir ne tik. suskaičiuota, kad įgyjama 35-36 specialybes.

Alale rašė...

Auris kaip visada raso originaliai...

Herbal Remedies rašė...

Ar jums reikia pagalbos, kad sugrąžintumėte savo mylėtoją, kuris paliko jus? padėti išspręsti jūsų nevaisingumo problemą ir pastoti? Jei turite sunkumų? Impotencija, gonorėja, STI (lytiniu keliu plintanti infekcija) Insultas ir cukrinis diabetas, fibrozė, Jūsų pinigų grąžinimas iš jūsų skolininkų ir atsisakymo mokėti, darbo skatinimas, astma ir kt. Dr.Obodo gali jums padėti. problemos išnyks amžinai.

El. Paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk

WhatsApp: + (234) 8155 42548-1