Puslapiai

2010 m. gruodžio 15 d., trečiadienis

Ačiū, kad skaitot, o jei dar ir komentuotumėt...


Pastaruoju metu kažkaip atkreipiau dėmesį į savo blogą. Ne taip. Nukreipiau dėmesį į savo blogą. O kai tik nukreipiau dėmesį taip anas ir sureagavo. (Bandau žiūrėti į save iš holistinio mąstymo pozicijų). Iškart pasipylė lankytojai ir net tikri lietuviški blogeriai apsilankė, suprantama turiu galvoje troy. Malonu tokias asabas matyti besisvečiuojant. Nu jei Račas užsuktų ir apsiskelbtų, kad lankėsi tai iš koto iškrisčiau.
Kaip aš atsiradau internete? Ne taip. Kaip aš gimiau internete? Va čia yra tikrai geras klausimas. Būtent.... gimiau, o neatsiradau. O gimiau aš tuomet kai suradau tokį dalyką kaip forumas. Na ir prasidėjo mano naktelės....visas panirau. Kaip tikras forumistas ir moderavau ir administravau ir išbanintas buvau...ir ne iš vieno, o iš kelių forumų. Ir vėl pakviestas...ir vėl išbanintas.
Apsitryniau kaip turi būt. Galiu sakyti, kad esu jau senas vilkas. Bet vilkai forumus jau palieka. Vilkai patampa blogeriais. Jei neapsirinku tai troy iš Lizdo, nu gal iš Ekstra (ar kažkaip kitaip vadinosi tas forumas.) Va ten tai buvo forumai. Aš pavėlavau. Perskaičiau juos tik tuomet kai jau buvo žlugę. Neprisimenu kas, bet net temą...ką čia temą visą mokslą buvo užvedę. Forumologija tas mokslas vadinasi.
Taigi, dabar aš patampu blogeriu. Pasinersiu juodai nes atėjo tikra žiema. O man sodyboje gera, mano katės šiltai miega, o aš tik malkas nešu, pečių kūrenu,kates maitinu ir iš interneto stiprybės ir jėgos semiuosi.
O jei rimtai, tai paskutinis sakinys yra tikra tiesa. Skaitytojai suteikia energijos ir gyvenimo prasmės. Bet jei skaito, domisi tai reiškia arba patinku, arba nepatinku, o kodėl nerašo? Kodėl mažai komentarų? Jei nebus komentarų galiu ir išsisemti. Taigi, rašykit, komentuokit, dėkit mane į šuns dienas, nebijau, kaip ir sakiau, esu vilkas, bet ne senas ir ne vienišas, subrendęs vilkas...va taip.
Komentarus dabar galite rašyti laisvai, mano patvirtinimo nereikia. Jei pasiteisins tai taip ir paliksiu. Savaime suprantama komentarai neatitinkantys normalaus bendravimo nuostatų bus naikinami kaip klasė. Na o normalūs, bet aštrūs komentarai.... man tokie patinka. Aštrūs komentarai mene grūdina kaip vilką.
Jei pastebėjot, aš atidariau savo seniai užmestą blogą. Jame daug rimčiau ir solidžiau analizuosiu MLM problemas, pasakosiu tinklinio marketingo naujoves, praskleisiu kai kuriuos užkulisius, papasakosiu apie marketologus: tiek apie gerus, tiek apie blogus.
Anonsas: artimiausiu metu papasakosiu MLM prieš-istoriją, pakalbėsiu apie kontrabandą, apie lyderystę, neapsieisiu be holistinio mąstymo. Visko bus. Pradedu.

2 komentarai:

Unknown rašė...

Tas pats troy. Iš Lizdo, iš visokių forumologijų...malonu kažkas prisimena senovę...

Aurius rašė...

Tai ne prisiminimai, o gyvenimas. Tai mūsų gyvenimas ir kaip ten bebūtų mes ieškom, kapojamės, griūnam, stojamės...nesvarbu kaip pavadinsim.
pats rašai ir stebi...nu gal pirma stebi, o paskui rašai, o aš bandau kurti, lipdyti, ieškoti, klaidžioti. Man patinka blogeriai ir forumistai turintys aštrų liežuvį. Lizdas buvo vienas iš tų. Ištikimiausi, ieškantys tęsia savo veiklą bloguose. kaip ten sakoma...jei gali nerašyt, nerašyk, o jei negali?