Puslapiai

2010 m. gruodžio 15 d., trečiadienis

Ir vėl Amway


Praeitą savaitę teko sudalyvauti Amway mini pristatyme.
Aš niekada, jei tik turiu laiko, neatsisakau sudalyvauti kitų kompanijų prezentacijose, pristatymuose, konferencijose per internetą. Mane veda profesinis smalsumas. Mokausi. Įdomu.
Pamačiau eilinę darbo dieną Amway lyderio. Atvažiavusio lyderio iš kito miesto. O atvažiavo ne viena, o su daktare kuri darė tyrimus folio metodu. O ji pati atsitempė tokį aparatą į kurį moterys kišo savo veidą ir aikčioja. Siūlė net man pasižiūrėti, nedrįsau. Kiek supratau, kad tas aparatas tai kažkas panašaus į Balzako romaną....Šagrenės oda....rodos taip vadinasi. Pamatai savo tikrąjį veidą. Žiauru.
Tai va, pamato moterys savo tikrąjį veidą, o po to deda visokias kaukes, tepasi kremais....suprantama viskas iš Amway pasaulinio lygio kosmetikos.
Pragmatiškai žiūrint tas aparatas išryškina visus veido defektus ir moterys mato ką reikėtų daryti su tuo veidu. Ir darė. Silpnesnių nervų vyrams nepatarčiau to matyti.
Čia buvo kosmetinė Amway virtuvė. O už širmos daktarė tyrė moteris folio metodu, nustatinėjo ko joms trūksta ir išrašinėjo: kalį, kalcį, magnį, vitaminus....vienu žodžiu visą Mendelejevo lentelę.
Per valandą išgavau visą informaciją kokią tik galėjau. Ši moteris jau 8 metai Amway, struktūroje turi 250 narių yra dvigubas rubinas ( turi dvi komandas po 21 procentą....čia tiems kas supranta).
O aš jai sakau, kad kitose kompanijose galima uždirbti daugiau tuo labiau per 8 metus ir būnant profesionalu. Ji žino, bet ji ištikima Amway kompanijai nes tai kompanijai jau daugiau kaip 50 metų ir tai, savaime suprantama, pati geriausia pasaulio kompanija ir produkcija čia pati geriausia.
Jos argumentai....be komentarų. Ir man belieka tik gerbti žmogaus nuomonę ir darbą kurį ji ir jos kolegės dirba...reikalingą darbą. Nes žmonės, o ypatingai moterys, jaučia laiko tėkmę, nori išlikti gražios ir sveikos ...jos pilnos gyvenimo troškimų.
Todėl kai Amway lyderiai pristato savo verslą tikriems verslininkams.....anuos atbaido. Nes gauti po metų kruvino darbo kelis tūkstančius....???
Todėl mano požiūris į Amway nepakito. Tai senelis, kuris turi savo ritmą ir jam to užtenka.
Ir dirba šie lyderiai kaip kosmetologai, diagnostikai ir t.t. Ir tai tuomet kai ši kompanija pagaliau atsidarė oficialiai Lietuvoje. O tai įvyko lapkričio 24 dieną.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Kitos kompanijos neturi ką pasiūlyti apart produktą. O Amway turi įrankius ir gerus įrankius, sukuriais galima išmokti dirbti.