Puslapiai

2010 m. balandžio 21 d., trečiadienis

Pasaulis yra toks kokį aš matau.

Pasaulis yra toks kokį mes matome. Velniai rautų, veikia šitas dėsnis. Kai aš mąsčiau vienaip sutikau visokias Geyode, Tvi ekspress ir t.t. O kai mąstau kitaip sutinku visai kitas kompanijas ir žmones. Jei aš mąstyčiau taip kaip jūs tai man viskas būtų brangu ir viskas blogai, visur matyčiau praplautas smegenėles ir t.t.
O dabar viskas visai kitaip. Vakar per skype kalbu su viena Prancūzaite. Tarškam. Ji klausia ar čia piramidė? Taip sakau ...piramidė. Aš norėčiau užsiimti kokiu nors hobiu...porina ji man. Šaunu, užsiimk. Užsiims.
Šiandien tradiciniame darbe buvo šefo kalbos apie atlyginimo sumažinimą. Aš pasakiau, kad išeisiu iš darbo jei taip bus. Visi sukluso. Šiaip visi žino, kad aš kažkuo internete užsiimu ir kažką gaunu. Niekas nieko nesupranta, bet žiūri atsargiai tame tarpe ir šefas. Aš neprašiau, nemaldavau, o su viskuo sutikau. Man viskas gerai. Aš atidirbsiu, pabaigsiu objektą ir išeisiu. Rezultatas. Sekančiam objektui peržiūrėsim kainas (taip šefas pasakė). Supratau, kad bus padidinta. Kas pasikeitė? Pasaulis? Taip. Nes aš pasikeičiau.
Va ko Lietuvai reikia. Lietuvai reikia pasitikinčių, ramių ir savo vertę žinančių žmonių. Ir Lietuva tampa laisva.
Ne politikai ir ne partijos, ne Kubilius, o mes Lietuvą galim išvesti iš ...
Kodėl man neįdomu jūsų kainos, nitratai, nitritai, konservantai, todėl, kad aš ir mano kolegos kitaip žiūrim į pasaulį. O jis (pasaulis), patikėkit gražus ir jame gyvena geri žmonės, įdomūs ir linksmi žmonės. Aš tokius sutinku ir kuo toliau tuo daugiau. Maža to, net tie, kurie nelabai geri šalia manęs nedrįsta būti blogi. Jie nori būti geresni. Kodėl taip? Todėl, kad aš tokį pasaulį matau.
Kaip manot, ar galės tujinti visokių lygių šefai ir diktuoti sąlygas jei žmonės bus laisvi ?

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

"O jis (pasaulis), patikėkit gražus ir jame gyvena geri žmonės, įdomūs ir linksmi žmonės. Aš tokius sutinku ir kuo toliau tuo daugiau. Maža to, net tie, kurie nelabai geri šalia manęs nedrįsta būti blogi. Jie nori būti geresni. Kodėl taip? Todėl, kad aš tokį pasaulį matau."

Padėk Jums, Dieve...

Linkėjimas nuo trečios kategorijos žmogaus, kurios čia neapibūdinot