Puslapiai

2010 m. gruodžio 12 d., sekmadienis

Kuo man nepatinka kompanija NWA? (Atviro laiško projektas kompanijos NWA vadovybei)


Pagal visas mandagumo taisykles aš turėčiau pradėti nuo to kas man šioje kompanijoje patinka, nes, kaip ten bebūtų, aš naudojuosi šios kompanijos produkcija.
Man patinka, kad kompanija NWA savo produkciją realizuoja tinklinio marketingo pagrindu.
Man patinka, kad kompanijos parduotuvė turi paprastus ir nebrangius produktus, tokius kaip: džinsai, kava, asajos uogų sultis, papuošalus ir kosmetiką moterims (tai labai gerai), kvepalus kuriuos gali pats susikurti, maistą šunims ir katėms. Aš sužavėtas, kad kompanija turi maisto arkliams ( nu gerai...žirgams, nors aš neskiriu arklio nuo žirgo). Lietuviams kurie dabar vėl žygiuoja link Juodosios jūros toks dalykas manau, kad tikrai reikalingas.
Tikrai yra neblogų dalykų šioje kompanijoje, bet...
Kompanija NWA neturi savo asortimente nei rūkytų lašinių, nei kumpio, nei dešrų, nei raugintų agurkų.... Ji neturi nieko tokio kuo galėtų nudžiuginti tikrą Lietuvį. O mano svajonių kompanija yra tokia .
Nes man nepatinka kalbėti apie produktus, girti ar liaupsinti tuos produktus. O man patinka svečiui padėt ant stalo visa ką turiu geriausia (pav. asajos uogų sultis vyno butelį, kurias ir vaikui galiu pasiūlyti) ir plepėti su juo apie gyvenimą, apie moteris, apie...
Man, kaip ir kiekvienam Lietuviui patinka, kad svečiui patiko mano vaišės, o jei jis pasidomi iš kur aš tai gavau, va tada aš jau galiu pakalbėt ir apie tai. Bet ir tai ne iš karto, nes kaip ir kiekvienas Lietuvis mėgstu pasi kuklinti.
Man patinka, kad šiandien bendraudamas per internetą pav. su kokiu Ivanu iš Rusijos, ar Džoniu iš Amerikos ir paklaustas kuo aš užsiimu galiu pasakyti, kad perku produkciją iš NWA ir net kuriu šiokį tokį tinklą, o jei jis susidomėjo tai net nuorodą galiu pateikti, o jei jam patiko tai ir referalinę nuorodą galiu pateikti, bet kišti, grūsti, liaupsinti man tikrai nepatinka. Nes kišdamas, grūsdamas aš jau nesu tikras, kuklus Lietuvis.
Taigi, rašykit man, pritarkit man, prašykim kompanijos vadovybės, kad atsižvelgtų į mūsų lietuviškus pageidavimus ir pateiktų ant Lietuviško stalo rūkytų lašinių, dešrų ir visa ką mes rasdavome močiutės klėtelėje ir smaližiaudavome kai močiutė išeidavo pas kaimynus paplepėt. O jei grįždavo netikėtai ir užtikdavo toje klėtelėje tai, bent jau aš gaudavau per kuprą su šluota kartu su katinu.

6 komentarai:

Mindaugas rašė...

Puikus temos pavadinimas, kažkaip patraukia dėmesį paskaityti kas gi čia blogo, geri dalykai taip nesudomina. Turbūt dėl to žiniasklaidoje daugiau negatyvo nei pozityvo.
O paskaičius nėra jau tokia bloga ta NWA.

www.mindaugo.lt

Anonimiškas rašė...

Na taip Mindaugai, tema iš ties sužadina smalsumą :) Visada visur kur gerai, mes ieškom ko nors negero...vis tas nepatiklumas...O juk gali būti ir gerų dalykų ar gerų MLM kompanijų, kurioms trūksta tik lietuviškų lašinių...

Aurius rašė...

http://auriusd-aurius.blogspot.com/
Mano vizitinė.Susipažinkit.

Aurius rašė...

Tai gal laišką rašom kompanijos vadovybei? Atkreips dėmesį, pasižiūrės į žemėlapį...kur ta Lietuva esma, gal net susidomės ir greičiau atidarys, o nereiks laukti daugiau kaip pusę amžiaus kaip su Amway. :)

Anonimiškas rašė...

Oi kuo greičiau tuo geriau :)

Mindaugas rašė...

Lašinius iškart paimčiau :D