Puslapiai

2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

Vieną žiemos vakarą Klaipėdoje.





Aš  jau senokai negirdėjau eilinio Einikio ir jo žmonos konflikto spaudoje. Gal  nutilo. Nors nebūtinai. Ko gero tyliai sau mušasi.
 kai tik aš išgirstu apie Einikio eilinį ekscesą prisimenu labai seną savo nuotykį Klaipėdoje.
 Vėlų žiemos vakarą einu namo. Vieta: Baltijos prospektas. Ėjau nuo Taikos prospekto link Šilutės plento. Klaipėdiečiai žino tą erdvų tarpą. Buvo daug sniego, bet jis tvarkingai sukastas. Atrodo, kad eini tuneliu kai iš abiejų pusių sniego kalnai.
 Taigi, einu aš sau namo ir žiūriu tolumoje vyras moterį spardo. Spardo ir tiek. Aš artėju. Prieinu ir sustoju nes skersai mano kelio guli moteris, o už kelių merų stovi vyras.
Ką man daryt? Scena priklausė man, nes tiek gulinti moteris, tiek jos vyras žiūrėjo įdėmiai į mane ir laukė. Pauzė negalėjo tęstis ilgai.
O man išsprūdo: - tai ko čia guli? -klausiu.
 O pats galvoju:- durniau paklausti negalėjai.
 Bet, pasirodo aš pataikiau.
 -Noriu ir guliu, ir ji pradėjo nerangiai keltis. Aš supratau, kad ši besikelianti moteris yra girta.
 -Taip, bet jūs esat girta, -teigiu aš.
 - Taip, taip ji girta,- o čia jos vyro balsas nuskambėjo.
- O ko  tu ją spardai?- čia jau iš manęs išsprūdo.
- Ką, aš   s p a r d a u! Jeigu  aš spardau važiuojam pas Butkų.
-Važiuojam, - atkertu aš.
-Imam taksi važiuojam pas Butkų
Imam taksi, važiuojam pas Butkų, - atsakau aš.
 Jaučiu pareigą supažindinti tiek dabartinius klaipėdiečius tiek skaitytojus: o kas tas Butkus? O Butkus  buvo tuo metu  vyriausias Klaipėdos milicininkas, pulkininkas, jei  gerai prisimenu.  Taigi, aš užsiroviau ne ant kokio ten eilinio valdininkėlio, o tokio kuris patį Butkų pažįsta. Jis gi nesiūlė man  eiti į eilinį milicijos poskyrį, o tiesiai pas vyriausią vadą.
 Mes kapojomės toliau. jis man pradėjo aiškinti, kad pas Butkų aš turėsiu ištirpti, nes nieko neįrodysiu. O aš jam: 1. aš negirtas, 2. žmonos nespardau. 3. O buvo dar ir trečia, ko aš nesakiau šitai porai.
Bet skaitytojui pasakysiu. Aš buvau Klaipėdos miesto tarybos deputatas ir pas mane kišenėje buvo deputato mandatas (nu tokia raudona knygelė). Taigi, aš buvau asmuo neliečiamas. O ir Butkų žinojau nes per sesijas susitikdavom. Taigi, buvau nepėsčias.
 Žodinę dvikovą aš lenkiau į savo pusę ir moteris tai labai greitai suprato ar pajuto nors ir buvo girta. Ji man nejučia įkišo savo pirštines, kad palaikyčiau kol ji sniegą valysis nuo savo kailinių. O jis tuo metu čiupo savo kuprinę ir meškeres ir numovė Šilutės plento link. Taigi, jie buvo iš stintų  žvejybos ir atitinkamai apsirengę. Na o aš buvau tvarkingai apsirengęs  su itališka dublionke (deficitas, jei ką ir kainavo apie 200 rublių), greičiausiai dar ir su kaklaraiščiu ir t.t. Taigi, atrodžiau rimtai ir prie deficitų.
 Taigi, kaip supratot jis mane paliko su savo  moterimi, o pats nuėjo į priekį.
O ji tuo metu dėstė man savo gyvenimo filosofiją. Čia, sakyčiau pati įdomiausia, viso pasakojimo,  vieta.
 -Suprantat, mes esam vyras ir žmona, tarp mūsų didelis metų skirtumas (jam buvo gal apie 50, žilstelėjęs gražuolis, o jai gal netoli trisdešimties) ir mes mušamės iš meilės, kad nebūtų nuobodu. O ką veikti vakare dviese, televizorių žiūrėti? -Klausė ji manęs.
Aš jau neprisimenu ką jai atsakiau, bet man reikėjo pasukti (maždaug prie 18 vidurinės) ir aš nuėjau į šoną.
 Paėjęs gal kokius šimtą metrų girdžiu:
_Janut, Janut...
Vyras, matyt prisiminė, kad paliko savo žmoną su svetimu vyru ir bėgo atsiimti.
Pribėgo ir pliaukš per veidą, vieną kitą kartą...
-ak tu su joberiu vaikštai...su joberiu...
Man širdis neatlaikė ir aš apsisukau ginti moters. Jis, pamatęs, kad aš grįžtu, pakėlė moterį (nes buvo pargriuvusi) ir puolė valyti  sniegą nuo jos kailinių.
 Bet moteris taigi, kad nepėsčia. Pamačius savo gynėją, pliaukš vyrui per veidą, vieną kitą kartą...
Kas man beliko? Apsisukti ir eiti savo keliais.
 Kiek paėjęs atsisukai ir matau tokį vaizdelį. Taip sakant ratas užsidaro.
Vėl guli moteris, vyras ją spardo ir klausia:
 -Ar myli mane, ar myli mane, ar myli mane....???


204 komentarai:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 204 iš 204
Anonimiškas rašė...

Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme po 5 metų meilės ir laimės. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol daktaras Ilekhojie neatėjo man į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali padėti bet kam, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po kelių dienų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. Rašykite jam dabar adresu gethelp05@gmail.com arba WhatsApp +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Mane įskaudino ir sudaužė širdis, kai vyras mane paliko ir persikėlė į Ohają pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad daugiau niekada nepamatys savo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį, mano širdis buvo pilna liūdesio ir skausmų, nes aš tikrai mylėjau savo vyrą. Išbandžiau daugybę variantų ir keli žmonės bandė man padėti nesėkmingai. Vieną dieną, kai naršiau internete, radau kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris, mano nuojauta, iškart pasakė, kad gali man padėti. Jis atliko susitaikymo reikalingus darbus, o mano vyras, kuris kelis mėnesius buvo išvykęs, grįžo pats. Mes vėl laimingai gyvename kartu. Patarsiu visiems, kurie turi problemų dėl santykių ar santuokos, kreiptis į daktarą Ilekhojie, nes jis yra visų jūsų problemų sprendimas. Čia jo kontaktas. WhatsApp jam adresu: +2348147400259 arba jo el. paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Džiaugiuosi, kad esu čia ir tariu padėkos žodį daktarui Isikolo.
Niekada nemaniau, kad vėl pamatysiu savo santuoką, nepaisant to, kad viskas jau buvo prieš mane, daktaras Isikolo atėjo man į pagalbą. Turėjau problemų namuose, dėl kurių vyras išvyko, o aš jau buvau nėščia ir man tapo sunku išsiversti be jo gyvenime. Jo šeima mane palaikė visą laiką, bet niekas negalėjo padėti mums susijungti, išskyrus daktarą Isikolo, kuris atsakė tuo metu, kai man labiausiai reikėjo pagalbos. Jis išsprendė problemą ir mano vyras grįžo namo pas mane vos po 48 valandų, nes vis dar gyveno su manimi tame pačiame mieste. Nuostabu, kai randi pagalbą ten, kur mažiausiai manai, kad gali sulaukti pagalbos. Dar kartą dėkoju dr. Isikolo už viską, ką darote, kad padėtų žmonėms, kuriems labai reikia pagalbos.Rašykite jam isikolosolutionhome@gmail.com arba Whatsapp telefonu +2348133261196

Anonimiškas rašė...

Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad mes pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

«Seniausi ‹Senesni   201 – 204 iš 204   Naujesnis› Naujausi»