Puslapiai

2010 m. gruodžio 30 d., ketvirtadienis

Kaip vaidinti gerą sponsorių?


Vakar žmona paskambino ir prisakė, kad nupirkčiau iš NWA alojos veros kažkokio drinko su medum. Nes, matai, žiema už lango reikia kažką su medum gerti imunitetą stiprinti. Iš kur tos moterys žino ko reikia, iki šiol supratimo neturiu. Pasakė, šventa. Vykdau.
Įlindau į Lenkišką savo tinklapį, susiradau tuos drinkus... Va jai... jų ten devynios galybės, o kuris su medum... Moviau lauk. Pas ką pasiklausti? Pas vadą? Nu jau ne. Pasakys, kad aš turiu gerą darbingą struktūrą, privalau padėti...o nieko nežinau. Jo. Ilgai nesukau galvos, per skype konferenciją pasiklausiau savo grupės. Nu tem jie viską žino. Ilgai laukt nereikėjo. Už poros minučių gavau pavadinimą, kodą ir visa ko reikia. O parašė man moteris prieš dvi dienas atėjus į mūsų kompaniją. Va taip. :P
Aš kažkaip prisiminiau Reigeną (Amerikos prezidentą), nu tą artistą.
Kai buvo pirmas rinkimų turas jis skėlė Amerikonam tokią baiką. ....Ponai Amerikonai jūs gi žinot aš artistas, suvaidinau keliose dešimtyse filmų...viename filme geriau vaidinau, kitame prasčiau.... Išrinkit mane prezidentu aš jums ir prezidentą suvaidinsiu. Na ir suvaidino taip, kad Miša pagal jo dūdelę šoko. Bet Reigenas susirinko labai gerą komandą. Ir buvo mažiausiai dirbantis prezidentas.
Užsakiau aš tą drinką, gavau laišką iš kompanijos su faktūra, pasižiūrėjau...ir taškų gavau. Nu viskas kaip turi būti.
Bet tyliai pagalvojau, kad sponsorius iš manęs nekoks. Belieka tik vaidinti. :)

4 komentarai:

Unknown rašė...

Kaip visur sakai svarbiausia energetika, o techniniai dalykai gal ir nėra svarbiausia.

Aurius rašė...

Ot ir ne visai taip. Čia dar buvo paslėpta mintis, kad vyrai į savo komandą turi kviestis moteris, o moterys vyrus. Nes vyrai yra strategai, o moterys konkrečios. Gamta mėgsta pusiausvyrą net ir MLM.

Anonimiškas rašė...

Ale tikrai nekoks is taves patarejas...

Aurius rašė...

O kai ateity bus 30000 prekių tai būsiu dar blogesnis.