Puslapiai

2011 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

Privatūs pensijiniai fondai.

Privatūs pensijinia fondai va čia tai piramidė. Bet kokia kita finansinė piramidė tai viso labo tik nekalta avelė.

Todėl iš kur ateina kalbos, kad tinklinis marketingas yra kaka, nereikia daug proto, kad suprasti.
http://sarmatija.lt/index.php/ukis-ir-aplinka

5 komentarai:

Mindaugas rašė...

Man atrodo Sodra piramidė, ten moka vieni, o išdalinama kitiems.

Privatūs pensijų fondai kaip ir investiciniai fondai, investuoji savo pinigus ir lauki grąžos, niekam kitam tavo pinigų neišmoka.

Aurius rašė...

Per amžių amžius žmogus globojo ir augino vaikus, o vaikai ir anūkai karšino senelius. Eliminuokim pinigus. Pagal Tave Mindaugai išeitų, kad jaunas žmogus turi auginti grūdus ir dėti juos į sandėlį, kad galėtų išsimaitinti save 40-50 metų senumo grūdais. Taigi, kad ne. Tėvai augina savim nesugebančiais pasirūpinti vaikais, o vaikai-anūkai karšina senelius. Sodra treškėdama, bet atlieka šį vaidmenį. O privatūs pensijiniai fondai pasigriebia pinigus ir ...kur juos deda tik Die.. oi ne velnias težino. Privatūs pensijiniai fondai pasigriebia pinigus ir ...ate. O Kubilius turi skolintis iš pasaulinių bankų, nes dalį pinigų atidavė privatiems fondams.
O šiaip pensijinė sistema jau treška per visus galus. Bet čia kitas klausimas.

Mindaugas rašė...

Ne taip, jaunas žmogus turi atsidėti grudus ne į sandėlį, o sėjai, kad tų grūdų išaugtų daugiau. Dėt grūdus į sandėlį tas pats kas kišt pinigus po pagalve, jie paprasčiausiai nuvertėja.

Kiekvienas turi dalį pajamų atsidėti investavimui, kad turėtų pensiją. Tai nebūtinai turi būti pensijų fondai, yra ir kitų investavimo formų. Pensijų fondai tiesiog paprasčiausia išeitis nesidomintiems investavimu. O kur jie deda pinigus, bent man aišku ir savo darbą jie atlieką. Mano pinigai pensijų fonde įdarbinti ir duoda apie 7-9% pelno per metus.

Anonimiškas rašė...

Sveiki,
reikia Jūsų pagalbos..
Rašydama magistrinį darbą, atlieku tyrimą, kuriuo siekiama išsiaiškinti, pensijų fondų pasirinkimo kriterijus.Anketa yra anoniminė, duomenys bus naudojami bendroms tendencijoms nustatyti.

Dėkoju už sugaištą laiką ir atsakymus.

http://apklausa.lt/f/pensiju-fondu-pasirinkimo-kriteriju-tyrimas-pac6ndt.fullpage

Aurius rašė...

Anonimams pagalbos neteikiu. Nemoku kalbėtis su niekiu.