Puslapiai

2011 m. rugsėjo 20 d., antradienis

Lietuvių tauta degraduoja.



Nevyniosiu žodžių į vatą, griebsiu velnią už ragų.

Lietuvių tautos žlugimas prasidėjo kai ji patapo krikščioniška. Oficialiai Lietuva priėmė krikščionybę 1386 metais. Tai čia oficialiai. Bet oficialus krikščionybės priėmimas dar nereiškė, kad ją priėmė tauta. Kad priimtų tauta turėjo praeiti tam tikras laikas. Turėjo pragyventi kelios kartos. O tai užtruko nei daug nei mažai, 200 metų.

Lietuva pradėjo praradinėti Ukrainos, Rusijos žemes. Vėliau jai teko susijungti su Lenkija, o dar vėliau įeiti į Rusijos sudėtį. Nuo to laiko Lietuva neatsigauna.
Šiandien degradacijos procesas vyksta pilnu galingumu ir tik laiko klausimas kada tai įvyks galutinai ir negrąžinamai. Mūsų oficialių istorikų pezėjimas, kad Lietuva turėjo priimti krikščionybę nes būtų sužlugdyta, mūsų samprotavimai, kad po 1939 metų Europos padalinimo nieko negalėjome padaryti, kaip ir mūsų sapalionės, kad į Europos Sąjungą turėjome stoti yra zuikių dainos. Mūsų valdžia yra tie patys žmonės kaip ir mes ir jie veikia ir mąsto pagal tuos pačius dėsnius. Jie yra spaudžiami ir lengvai pasiduoda nes neturi rimto dvasinio pagrindo. Taškas.

Kadangi pasakiau A tai turiu pasakyti ir B. Kadangi pasakiau, kad krikščioniškas mąstymas sužlugdė Lietuvį tai privalau pateikti išaiškinimą. Bet tai padarysiu sekančiame straipsnyje.

5 komentarai:

MrZ rašė...

Noriu užduoti vieną klausimėlį... O Jūs pats save priskiriate prie degraduojančių ar visdėlto išliekate šviesuliu degraduojančios Lietuvos padangėje? :)

Aurius rašė...

Aš kalbu apie išorinius faktorius: savižudybės, emigracija, susvetimėjimas ir kt. Atskiras individas gali būti...

Anonimiškas rašė...

Žmogus įsitikinęs į istorija giliau, nei sestos klases vadovėlis sugebėtų pastebėti, jūsų teiginiu nelogiskuma ir priestaravima vienas kitam. Taip pat aiskiai gali justi autoriaus saliskuma, kas tokio pareiškimo kontekste yra smerktina.

Aurius rašė...

Anonimui.
Ponas Nieki, esi Niekis ir eini į niekur. Moki smerkti. Ta prasme nesi vienišas. Didesnė pusė Lietuvos žmonių yra tokie. Smerkti, kaltinti Lietuvis moka "su motinos pienu".
Nuoširdus ačiū už komentarą. Tikrai, nesimaivau. Nes nežinojau ką rašyti antroje dalyje. Dabar jau žinau.

Anonimiškas rašė...

Deja bet zmogus kalba tiesa. O tie kurie manot kad nedegraduojam (iskaitant ir mane, tikiuosi to suvokimas bent kiek padeda nedegraduoti) yra kvailiai. Ego . Isizeide kad degradais pavadino. Nebutumet degradai , gal ir pamatytumet jo zodziuose tiesos :) Krikscionybe ar ne. Esmes tai nekeicia . Degraduojam ir degraduosim