Puslapiai

2011 m. lapkričio 27 d., sekmadienis

Buržuazija tuoj užleis savo pozicijas aristokratams.



Istorijos ratas sukasi. Buržuazija atėjo į šį pasaulį gan triukšmingai ir buvo pralieta daug kraujo. Buržuazija kapojo karaliams galvas, šaudė carus.
Carus šaudė proletariatas. Taip pasakytų bet kuris šiek tiek susipažinęs su istorija. Nu taip, žinoma, carus šaudė proletariatas, bet 1991 metais mes nuvertėme tarybinę buržuaziją. O nuvertę Tarybinę buržuaziją mes vėl sukūrėme naujų rusų ir naujų lietuvių buržuaziją-naujuosius rusus ir naujuosius lietuvius.

Tiesa, kas tas buržua? Buržua yra darbštus mužikas-darbininkas. Dėka savo darbštumo jis susikūrė sau turtus ir galėjo nusisamdyti darbininkų kurie didintų jo turtus. Daugiau buržujui niekas nerūpi.

Pardon, vos neprašoviau pro šalį. Kai turi turtų norisi valdžios. Todėl buržujui norisi turėti valdžią, kad didinti savo įtaką ir, vėl gi, didinti turtus ir jausti savo svorį.

Buržua įtaka yra didžiulė. Buržujus baigia įtakoti beveik visas žmogaus sritis. Švietimas tik paklusnumo ir profesijos ugdymui, medicina tik medikamentų vartojimui, o maisto pramonė tiktais skanių chemizuotų produktų gamybai. Buržujui rūpi tik vartojimas visose srityse.

Buržujus jau tiek suįžūlėjo, kad net į lovą lenda. Seksą pavertė preke net tarp vyro ir žmonos. Jis nusamdė parsidavėliškus mokslininkus kurie kuria kontraceptines priemones, ko pasekoje moterys kai užsinori gimdyti, gimdo nesveikus vaikus. Pavyzdžiui kurčius. Nebėda. Buržujaus nusamdyti mokslininkai sukuria implantus ( tokia mikroschema su 24 elektrodais, kurią įveda į vaiko galvelę). Taigi, tėvelius, kuriuos savo laiku buržujus įtikino naudoti kontracepciją, dabar lengvai, be vargo, įtikina įvesti implantą į tos kontracepcijos vaisiaus galvelę. Nei daug nei mažai apie 100000 litukų.

Ką buržujus daro, kad gauti pelną, bet kuriomis priemonėmis? Tam reikėtų sukurti enciklopediją.

Kaip ir sakiau, istorijos ratas sukasi. Buržujui jo gyvavimo pradžioje gaminti sekėsi sunkiai. Pagamintą daiktą parduoti buvo lengva, bet kadangi šiandien buržujų priviso daug, tai pagaminti šiandien lengva, bet realizuoti jau sunku.

Buržujui ir tai nėra bėda. Jis nusamdo psichologus kurie sukuria vertybes, o šių vertybių pagrindu kuriama reklama ir visa pardavimo sistema. Paskutinis buržujaus žaidimas-kreditinė sistema, kurios politinis pradininkas buvo Reigenas (Reigonomika). Ši sistema tęsėsi apie 30 metų ir šiandien jai atėjo galas. Tiesa, reikia paminėti, kad viena buržuazinė sistema -CCCP dėl to sužlugo. CCCP sužlugo, bet buržua liko.

Buržua ir narkotikai. Kai buržujus suprato, kad iš narkotikų galima gauti pelną, jokie sentimentai jo nesulaikė. Šiandien, civilizuotame pasaulyje, šį reikalą galima sutvarkyti per pora metų, bet niekas to netvarko, nes buržua yra tuo suinteresuotas. O mano bobutė, pas kurią aguonos darže dygdavo savaime, ir aš ravėdamas daržą neturėjau teisės jų išrauti nes aguonos skirtos Kalėdoms ir pyragui pagardinti, šiandien gali savo gyvenimo pabaigą praleisti cypėje, jei tik pas ją ras bent pora išdygusių aguonų. Tai, ne kas kita kaip buržujaus žaidimai.

Gal, sakau, užteks apie buržujų.

Šiandien buržujus yra priverstas kreiptis pas aristokratą, kad šis padėtų jam realizuoti produkciją. Aklavietė. Rusiškai tai vadinasi“priplili“

Kai žlunga TV reklamos sistema ir kreditinė sistema, o parduoti reikia ir psichologinės priemonės neveikia, pardavimas tampa meno sritimi. O tiksliau prekės pardavimas tampa žmogiškų santykių menu. O tai ne visiems įkandama. O tik aristokratams. O aristokratams nukirstos galvos arba jie yra sušaudyti.

Reziume. Civilizacija pati prieina prie to, kad reikia kurti aristokratiją.

Žmonija įžengia į naują vystymosi etapą.

Ateityje mūsų lauks krūva pasikeitimų. Pasikeitimai tai gyvenimas, o gyvenimas tai judėjimas.

1 komentaras:

Anonymous rašė...

Norėčiau labai padėkoti „LAPO MICRO FINANCE“, kuri man suteikė paskolą sergančio vaiko gydymui. Labai džiaugiuosi, kad šiandien sutikau LAPO, jei reikia skubios paskolos, susisiekite su jais el. Paštu: lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014