Puslapiai

2019 m. gruodžio 29 d., sekmadienis

Dar šiek tiek apie investicijas.





Ankstesniuose straipsniuose rašiau apie tai, kad norint šiandien gauti normalias pajamas, o tai maždaug 3000-10000 €, $, & vien tik dirbti neužtenka. Reikia investuoti. O ateitis daugeliui bus galima normaliai pragyventi vien tik investuojant.
 Investicijos yra įvairios. Dalinai jos aprašytos ankstesniuose straipsniuose. Tai gali būti akcijos, valstybinės obligacijos, įvairūs fondai, nekilnojamas turtas, verslas, investicinis auksas, sidabras ir t.t.
 Yra lėtos investicijos yra greitesnės. Vienur greičiau gali susigrąžinti įdėtus pinigus ir prieaugį, kitur tik po kažkurio laiko. Yra investicinės sistemos kur mažiausias indėlis yra milijonas,  šimtas tūkstančių, o yra kur užtenka kelių šimtų. Yra rizikingos investicijos, yra mažiau rizikingos, o yra visiškai nerizikingos, bet labai priklauso nuo asmeninės iniciatyvos.
 Sakysim yra investiciniai fondai kurie naudoja referalinę sistemą. Gali ateiti su minimaliu šimto ar kelių šimtų $, € indėliu, bet aktyviai kviesdamas kitus žmones, gali nesunkiai išeiti į kelių šimtų dienos atlygį.
 Reikia paminėti ir tinklinę rinkodarą, MLM, kuri sumaniai  renkantis ir veikiant gali atnešti normalias pajamas. Bet gali ir neatnešti.
 Sekančiame straipsnyje pabandysiu pakankamai objektyviai pakalbėti būtent apie tinklinį marketingą. Rekomenduoju šį straipsnį perskaityti ir šios srities specialistams, t.y. gyvenantiems iš tinklinio marketingo ir laikantiems save šio verslo guru. Garantuoju, kad sužinosit kai ką naujo ir net netikėto.

Komentarų nėra: