Puslapiai

2019 m. gruodžio 27 d., penktadienis

Jūs greičiausiai girdėjot apie Kiosaki kvadratą, apie turtingą ir neturtingą tėtę?






Jūs greičiausiai girdėjot apie Kiosaki kvadratą, apie turtingą ir neturtingą tėtę ir t.t. Jis kalba apie tą patį kaip ir Ilja Laurs, bet kitaip. Man Kiosaki nepatiko ir jo kvadratas nepatiko. Nors viskas teisinga. vyriokas teisingai kalba, bet ne man. O kiek jis pasekėjų turi....kiek daug pasekėjų jis turi. Jo knygos leidžiamos ir leidžiamos.
 Aš ilgai nesupratau kodėl Kiosakis man nepatinka iki tol kol susipažinau su vektorine psichologija. O reikalas tas, kad jo mokslas yra pritaikytas vakarų pasaulio žmogui. Svarbu nauda. Tipinis vakarų pasaulio žmogus labai nesigilina į esmę, o tuo labiau prasmę. Naudinga-darom. Nenaudinga-nedarom.
 Ilja Laurs yra daugiau rytų mentaliteto, todėl savo samprotavimuose stengiasi suteikti prasmės.
 O prasmė paprasta. Pasikartosiu. Tekintojas aptarnaujantis kelias automatines tekinimo stakles turėtų uždirbti daugiau nei paprastas tekintojas dirbantis tik ant vienų staklių, bet jo atlyginimas negali būti proporcingas pagaminamos produkcijos kiekiui, nes likusią dalį daro automatai, o tiksliau KAPITALAS.
 O iš čia seka, kad šiandien nepriklausomai ką ir kur dirbi šalia darbo dar turi kažkur sėkmingai investuoti. Kiosaki paprastą darbą kaip ir ignoruoja, o vertina tik kapitalą ir investicijas. Kas yra viena ir tas pats. Investuotojas yra tuo pačiu ir kapitalistas.


 Šiame video Kiosaki kalba apie MLM kaip apie vieną iš investicinių platformų. Teisingai kalba, bet ne iki galo.
 O žemiau įdėjau tokį visai nieko straipsniuką. Aš jį pavadinčiau investuotojo ABC.

Kur investuoti? 8 investicijos pradedantiesiems nepraleidžiant ir stiklainio.

Komentarų nėra: