Puslapiai

2020 m. sausio 10 d., penktadienis

Kaip tampama prostitute?




Aš jau senokai ruošiuosi per vektorinės psichologijos prizmę išanalizuoti filmo Malena pagrindinę heroją kurią vaidina Monika Beluči.
Mane ne tiek domina pats filmas kiek labai įtikinamai atskleistas prostitutės tapimo faktas.
Monikos herojė yra akių vektoriaus moteris. Apatinis vyraujantis jos vektorius yra odos. Akių vektoriaus žmonės, tiek vyrai, tiek moterys visai nesižavi fiziologija ir seksas jiems mažiausiai rūpi. Kažką užmušti, net vabalėlį šitie žmonės taip pat nėra pajėgūs. Jiems visko gaila ir viskas kas fiziologiška jiems šlykštu.
Filme tai nėra akcentuota, bet pats faktas, kad ji ilgai gyvenanti be vyro jokių naujų sekso partnerių neieško. O ir nereikia. Jos toks vidus. Ji estetė, išsilavinusi, romantiška, turinti skonį, tiek apsirengime, tiek muzikoj.
Kad suprasti kas yra akių vektoriaus moteris nusikelkime į pirmykštę santvarką ir pasižiūrėkim kokį vaidmenį jai suteikė gamta.
Tarp mūsų yra žmonių kurie turi labai gerai išvystytas akis. Pav. šviečiant saulei į akis krūmų fone lengvai pamato leopardą. Daugeliui tai neįvykdoma užduotis. Mokslininkai skaito, kad akis yra į išorę išnešti smegenys. Nes akyje yra kažkur apie 10 milijonų receptorių, o į smegenis išeina tik apie milijoną kanalų. Kitaip sakant akis pati apdirba informaciją ir į smegenis siunčia jau dalinai apdorotą.
Kita jos ryški savybė yra ta, kad ji bijo mirti. Ji labai bijo mirti. Yra tarp mūsų tokių kurie mirti nebijo todėl tokie lengvai žudo ir lengvai miršta. O akių vektoriaus žmonės mirties, o kaip minėjau, visko kas fiziologiška bijo. Taip gamta padovanojo mums dienos sargą. Šitie žmonės yra labai emocionalūs. Kitaip ir būti negali nes reikalinga greita reakcija.. Plačiau apie šį vektorių čia: https://www.yburlan.ru/biblioteka/zritelniy-vektor
 Šie žmonės turi gerą regimąją atmintį. Todėl tai buvo pirmieji dailininkai. Ir dar. Pirmieji dailininkai buvo moterys, nes akių vektoriaus vyriška dalis paprasčiausia neišgyvendavo. Patys pagalvokit, jei jis negali nieko užmušti, tai koks jis medžiotojas.
 O moteriška šio vektoriaus dalis eidavo kartu su vyrais medžioti, kita dalis saugodavo namus.
 Bet jos nemėgo visa moteriška bandos dalis. Labai dažnai jos būdavo su siaurais klubais todėl akivaizdžiai, ne gimdymui skirtos. Pavojaus metu kitos moterys ją stumdavo į šalį arba grobuoniui, nes gelbėdavo savo vaikus. Tam, kad visą laiką būti dėmesio centre jos pirmos pradėjo puoštis ir kvėpintis. Šokis ir muzika taip pat jų išradimas. O jau jų gailestingumas! Taigi, jos lydėdavo karius į karą, medžioklę. Taip jos  tapo medžiotojų mūzomis, o jei pasisekdavo tai net vado.
 Grįžkim prie filmo. Pagrindinė filmo ašis yra  visų moterų neapykanta pagrindinei herojai. Ji išsilavinusi (galima spręsti pagal tai, kad jos tėvas yra lotynų kalbos mokytojas), turinti skonį, o kas svarbiausia graži. Ją lengvai bet kas priimtų į darbą, bet nepriima nes bijo savo žmonų. Ji priversta badauti. filme tai akivaizdžiai parodoma.
 Pagaliau ateina momentas kai nėra kito pasirinkimo, o tik kvepėti visiems vyrams. Filme tai pati gražiausia scena.
 O tai ir yra tikrosios prostitucijos šaknys. Analogiškai elgdavosi ir pirmykštės akių vektoriaus moterys. Kai kurios tapdavo vado mūzomis. toms pasisekdavo ir mamuto kąsnį gaudavo visada. 

Komentarų nėra: