Puslapiai

2020 m. sausio 30 d., ketvirtadienis

Vektorinė psichologija. Įvadas. 1

Kas yra vektorinė psichologija aš trumpai apibūdinsiu pateikdamas konkretų, realų pavyzdį.
 Moteris išklausė vektorinės psichologijos kursą, o tai maždaug 140-160 valandų. 14-16 paskaitų kurių kiekviena vyksta mažiausiai 8 valandas. Paskaitos mūsų krašte transliuojamos naktį, nes vyksta iš Niujorko. Aš jas išklausiau 2017 metais ir turiu pripažinti, kad klausytis sunku nes pavargsti ir norisi miego. O įrašyti paskaitų negalima. Šių paskaitų iniciatorius  skaito, kad jų galima klausyti tik gyvai.
 Taigi moteris išklausė paskaitų ciklą ir kaip ir nieko neįvyko. Nu išklausė, išklausė. Tiek tos bėdos. Gyvena kaip gyveno  toliau. Kaip ir niekas nepasikeitė.
 Bet vieną dieną jos vyras grįžta iš eilinio patikrinimo poliklinikoje ir praneša, kad aritmija (širdies ritmo sutrikimas), kuria jis sirgo eilę metų daktarai jam "nuėmė". Ta prasme, jo širdis plaka normaliai, be jokių sutrikimų.
 Staiga jinai pastebėjo, kad jos 8-9 metų sūnus nustojo mikčioti. Jis mikčiojo, ne tai, kad labai stipriai, bet užsikirsdavo.
Ir dar. Ji turėjo odos problemų. Nejučia ji pastebėjo, kad jos oda tapo normali, sveika. (aš nieko nenusimanau apie odos problemas todėl apsiriboju bendrais samprotavimais).
 Staiga ji prisiminė, kad prieš kažkiek laiko išklausė vektorinės psichologijos paskaitas, kurios buvo kalbama apie visas šias problemas. Ji suprato kodėl pasveiko jos vyras, sūnus ir ji pati. Jai nieko nebeliko kaip  tik išsižliumbti tyliai vienai kamputyje. Artimiausiu metu ji išvažiavo su vyru atostogų ir atšventė dar vieną medaus mėnesį po 10 bendro gyvenimo metų.
 Atkreipiu dėmesį, kad ji nepraėjo  jokių psichoterapinių kursų, negulėjo metų metais ant kušetės pas psichologą, o tik nuoširdžiai išklausė paskaitas. Ir pasveiko, bei pasveiko su ja bendravę aplinkiniai.
 Be abejo iškyla klausimas: o tai kas per stebuklas ta vektorinė psichologija jei žmonės patys išgyja tik su ja susipažinę.
 Atsakymas labai paprastas. pasirodo gamta mums kaip kolektyviniams  gyvūnams suteikė tam tikrus vaidmenis. Juk gamta kažkaip reguliuoja vyriškos ir moteriškos lyties gimstamumą. Nuo žmogaus tai nepriklauso. Taigi, pasirodo, ta pati gamta mums gimstant priskiria tam tikrus vaidmenis.
 Apie tai ir kalba ši psichologija.

Komentarų nėra: