Puslapiai

2013 m. sausio 30 d., trečiadienis

Dvasinės krizės priežastys II dalis



15 minutė.  Pagrindinis elito  tikslas yra visapusiška valdžia: ne tik  piniginė ir jėgos valdžia, bet ir dvasinė.  Pinigai ir jėgos s struktūros yra tik priemonės tam  pasiekti. Tam reikalingi atitinkami žmonės. Tai yra, reikalingi žmonės kurie patologiškai trokštų valdžios. Ir tik šiems žmonėms  žyniai perduodavo mokslą apie tai kaip valdyti žmones. Taip kūrėsi  uždaros kultinės grupės. Pirmoji pagal autorę buvo Pitagoriečiai, vėliau sekė Platonikai dar vėliau Tamblieriai  ir kt. Taip iki mūsų dienų. 
Svarbiausia mintis iš čia yra ta, kad žmonija skirstoma į tris dalis: bedvasiai, dalinai dvasingi ir tie kurie turi galimybę arba iš prigimties gauna tikrąsias dvasines žinias.
 Bedvasiai aišku yra skirti kasti ir arti, o šiandien dar ir  kai kuriuos intelektualius darbus atlikti. Dalinai dvasingi  sugeba tik tikėti. (Štai ant ko laikosi visos religijos). O tikrai dvasingiems yra pažinus izoterinis pasaulis.
O praktiškai viskas pajungta vienai religijai t.y.  aukso veršiui-pinigams. Pinigai turi  savo  slaptą matematiką ir gaminasi iš oro. Viskas sukoncentruota Federaliniame rezervų  kalvėje, kuri kala banknotus  ir daugiau nieko ir vien tik to dėka turtėja, o visas pasaulis tampa vis labiau ir labiau skolingas.
Tokiu būdu ekonomika tampa  religija. Visos  ekonominės dedamosios skatina žmones kažką veikti, kažką gaminti net jei  ir nereikia tiek daug veikti ir gaminti. Gaminama  ne tam, kad reikia, o tam, kad išmesti ir įsigyti naują.
Štai  maždaug apie ką  kalbama pirmoje šio filmuko dalyje.

Komentarų nėra: