Puslapiai

2017 m. vasario 26 d., sekmadienis

MLM verslo remontas.




 Suradau du, senus savo straipsnius apie MLM kaip verslą ir nutariau atgaivinti. Bet prieš tai keletas pasvarstymų.
 Dar visai neseniai, o gal ir dabar, ant įstaigos durų kabojo skelbimai: prekybos agentai nepageidaujami...ar kažkas panašaus. Tai mūsų kolegų tinklininkų ir kitokių tiesioginio pardavimo specų darbo rezultatas....tiksliau anti rezultatas. Normalių žmonių normali reakcija į nemokšas.
O kaip elgiasi sveiko proto žmogus?
 Yra gan daug pagyvenusių žmonių kurie turėdami savo nuosavą darželį ir augindami visokius ten ridikėlius, salotėles, krapelius ir kt. produkcijos perteklių parduoda. Vartojant MLM terminologiją jie turi ir karštų kontaktų kurie nori tų ridikėlių.krapelių tai: kaimynai, draugai, giminės. Bet jei ji (bobutė) užsiaugina daugiau tokio tipo produkcijos tai jai reikia ieškoti šaltų kontaktų. Ką ji daro?
 Ji pasiruošia turgaus dienai, pasirūpina transportu (ar kas nors  su mašina, o jei ne tai su vežimėliu) nusiveža prekes iki turgaus, užsimoka už prekybos vietą (gamybinės išlaidos) ir realizuoja produkciją. Bet, atkreipiu dėmesį, kad ji nevaikšto po ofisus ir nesiūlo savo krapų. Netrukdo žmonių. Nes ji yra sveiko proto ir mąsto sveikai. Kitaip sakant ji elgiasi adekvačiai.
 Šiandien, kai dalis žmonių viena koja jau yra virtualioj erdvėj, o kiti  gyvena vien tik virtualioj erdvėj :), juos pasiekti ir ištraukti galima tik ten. :) 
 Kitaip sakant, šiandien reikia mokėti dirbti per internetą jei norima, kažką pasiekti.
Apie tai aš rašiau keli metai atgal.

MLM verslo remontas (I dalis) 

 

MLM remontas (II dalis). Kaip dirbti? Gyvai ar internetu? 

 


 

Komentarų nėra: