Puslapiai

2019 m. lapkričio 24 d., sekmadienis

EXW keitykla.

Jei jūs norite savo santaupas per metus pasididinti mažiausiai 2,5 karto, o iš tikro dešimt ar net šimtą kartų daugiau, išklausykite šį kelių minučių video.

Šis video taip pat tiems ką domina momentinė  keitykla, keičianti € į bitkoiną ir eteriumą, bei atvirkščiai.

Jau keturi metai sėkmingai veikia momentinė keitykla keičianti € į bitkoinus ir eteriumą. Iki šiol ši kompanija dirbo tik su įmonėmis. Nuo šių metų atsidarė savo naują filialą EXW ir pradėjo dirbti su smulkiais keitėjais ir investuotojais. Kompanija nutarė didinti savo kapitalizaciją pritraukiant paprastus investuotojus. Mokama 0-0,32% į dieną, Reinvestuojant kiekvieną dieną per mėnesį galima gauti 10,7%  ir 221% per metus.
 Bet čia dar ne viskas. Iš tikro kompanija moka daugiau nei 0,32% į dieną. Nes veikia referalinė sistema iki 30 lygio. Pasidalinę šiomis žiniomis su savo draugais ir pažįstamais  savo pajamas galite pasididinti ne 2,5 karto, o dešimtimis ir net šimtais kartų.
 Garantijos. Keitykla dirba stabiliai, kaip minėjau,  jau keturi metai. Už keitimo paslaugas ji ima 3%.  Gali ateiti toks momentas kai norinčių investuoti bus daugiau nei keistis valiutas. Bet kompanija pasiliko sau teisę manevruoti. Nuo nulio iki 0,32. O tai reiškia, kad indėlio jūs neprarasit, bet gali mažėti priskaičiuojama suma.
 Bet čia ne viskas. Per kompaniją jūs galite investuoti į nekilnojamą turtą įvairiuose pasaulio kraštuose.
  Bet ir čia dar ne viskas. Kai jūsų dienos pajamos sieks 60€ kompanija jums pasiūlys nuomotis automobilį. Naują, tik iš gamyklos. Pasivažinėjat metus-du, pasikeičiat į kitą.
Artimiausiu metu kompanija išleis hibridinę kreditinę kortelę kuri bus pririšta tiek prie debesų platformos vadinamos „EXW Cloud Pay“ tiek prie paprastos banko sąskaitos.
 Aš suprantu, kad visa tai atrodo neįtikinama, todėl neskubėkit,  susipažinkit  giliau. Galit prisiregistruoti, tuomet turėsit galimybę susipažinti su šia keitykla iš vidaus, su investicinėmis galimybėmis, o taip pat  susipažinti su visais kompanijos dokumentais, registracija, licencijomis ir t.t.

Komentarų nėra: