Puslapiai

2019 m. lapkričio 10 d., sekmadienis

Jeigu šiandien nesidomėsit investicijomis jūsų ateitis bus liūdna.

Toliau nagrinėju Iljos Laurs video apie investicijas.
Ankstesniame straipsnyje aš kalbėjau apie tai (tiksliau kalbėjau remdamasis šiuo video), kad maždaug nuo aštunto dešimtmečio kapitalo ir darbo užmokesčio keliai išsiskyrė. Iki tol tobulėjant technikai kilo ir darbo atlyginimas, bet dar labiau tobulėjant technikai atlyginimai jau nekilo.
 O bendras BVP, kitaip sakant gerbūvis, toliau kilo jau daugiau naudojant kompiuterizuotą techniką, automatizaciją ir t.t. Kitaip sakant  bendras gerbūvis  vis daugiau ir daugiau kilo dėka kapitalo. Todėl norint atsiriekti proporcingą kąsnį jau vien atlyginimo už darbą neužtenka. Reikia investuoti į aukštąsias technologijas. TURI BŪTI INVESTUOTOJAS, TAI YRA KAPITALISTAS IR DARBUOTOJAS. Tik tuomet gyvensi normaliai ir, sakysim gausi normalias 5-10 tūkstančio $ ar € pajamas.
 Tai čia buvo XX amžiaus pabaiga XXI pradžia.
 O štai čia truputis futurologijos.
Čia tai ką jau šiandien pajėgus daryti dirbtinas intelektas. Čia tik keli fragmentai: rašo straipsnius, daro operacijas, vairuoja automobilius ir daro sutartis. Kiek darbo vietų atkris per artimiausius dešimtmečius. O blokčein technologijos pakeis valdymą.
 Šis procesas jau nesustabdomas.
 Teorinę dalį baigiau. Toliau pateiksiu kelis investicinius projektus.  

Komentarų nėra: