Puslapiai

2011 m. sausio 5 d., trečiadienis

Kodėl žmonija šiandien neturi tikrų lyderių? (II dalis)

Ekonominiuose sprendimuose jau treti metai štilis. Pasaulio galingieji kažkaip stumdosi, trinasi, bet nieko ryžtingo. Sakyčiau, situacija darosi komiška.
Visi bėgo, lėkė, dirbo, pirko, šiukšlino ir vėl pirko ir staiga reikia sustoti. Sustoti nereikia, bet sulėtinti tempus būtina. O reikia arba mažinti darbo laiką, arba kažkaip persiorientuoti. Aišku tik viena, kad dirbti teks mažiau. O ką daryti likusiu laiku?
Atsidarius kokios nors MLM kompanijos tinklapį vaizdelis nuobodžiai juokingas: Robinzono sala, vandenynas, palmės ir bėgiojanti pasakiško grožio šeimynėlė. Kitas vaizdelis tai Ferari, nuostabus namas ir laiminga šeima. Atskirais atvejais kalnai ir kitokio pobūdžio aktyvus laisvalaikis. VISKAS. Daugiau nieko.
Tikroji krizės priežastis yra norų banalumas, o jei norit tuštumas. Žmogus pradėjo savo istoriją nuo palmių, bananų, o tik vėliau buvo priverstas gyventi šaltesniuose kraštuose ir kažkaip vystytis. Ir vėl pabaigti palmėmis ir bananais? Kažkaip, lyg ir kažko daugiau norisi.
Civilizacija išaugino nepasotinamą vartotoją. O alkanas nepasotinamas vartotojas yra žvėris. O su žvėrimi galima daryti ką tik nori. Tokiems užtenka Hitlerio ar Stalino. Tokių ir šiandien nesunkiai rastume, o gal mes verti ir daugiau. Jei tikrai esame verti-atsiras.
Artimiausiu metu papasakosiu kaip aš šiame sviete ieškojau tikrų lyderių. Radau.

1 komentaras:

Eliot Snel rašė...

Mano vardas Laurenas. Aš rekomenduoju visiems susisiekti su Dr.Kumola el. Paštu (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) dėl skubios ir greitos meilės burtų. Jis yra geriausias rašybos rašytojas, kuriuo galite pasikliauti ir kuriuo galite pasitikėti. Mano vyras grįžo namo po mūsų išsiskyrimo, padedamas Dr.Kumola. Aš taip džiaugiuosi, kad mano šeima vėl buvo laiminga. Aš labai rekomenduoju jį visiems, kuriems reikia pagalbos, norint išspręsti bet kurio iš šių klausimų problemą:

Ar jums reikalingas žolelių gydymas?
Ar jums reikia santykių patarimo ar pagalbos?
Ar jums reikia rašybos, kad gautumėte buvusį meilužį?
Ar jums reikia rašybos norint susilaukti vaiko?
Ar jums reikia pagalbos, jei norite būti paaukštinti biure ar versle? e.t.c ..

jo el. pašto adresas vėl yra (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) ačiū..