Puslapiai

2011 m. vasario 23 d., trečiadienis

Apie Asteria ir apie rinkimus, o tuo pačiu ir apie pensijas

Šiandien pravedžiau konferenciją apie NWA ir apie Asterią. Suveikė vakuumo dėsnis.
Kai viską išsakiau ką turėjau, atėjo naujos mintys. Iš kur atėjo? Nežinau.
Apie Asterią gali kiekvienas pasiskaityti. Info prūdais. Man rūpi kitkas. Palyginkim Asterią su pensijų fondais. Tuo tikslu tegul bus taip, kad į šią kompaniją žmogus įstoja pasyviausia forma. O tai reiškia, kad nieko nekviečia, bet moka pirmus keturis mėnesius po 20 dolerių. Ir po 72 mėnesių jau gauna 1600 dolerių į mėnesį. Apsieisiu be kalkuliatoriaus, bet litais jis išleidžia 200 lt. Sakysim,kad pirmų metų gale jis tuos 200 lt ir atgauna, o sekančiais metais išeina į pliusą. Po penkių metų gauna kas mėnesį po 1600 dolerių.

Su Asteria viskas aišku. Bet man patapo neaišku su pensijų fondais.
Vau. Kiek pinigų reikia sukišti į pensijinius fondus? Kiek atgausim? Kiek suvalgys administracinės išlaidos? Kiek garantijų, kad visa tai nežlugs? Klausimų virtinę galima tęsti.

Kuo aš giliau gilinuosi tuo man linksmiau darosi. Pati pasyviausia įstojimo į Asterią forma yra dvasinio invalido pozicija. Tas žmogus su niekuo nebendrauja, niekam nieko nesako, niekam nenori padėti. Kiek tokių pažįstate Lietuvoje? Tai jei net toks dvasinis invalidas Asterioj gali užsidirbti tai ką kalbėt apie normalų žmogų? Juk jis į pliusą gali išeiti jau po kelių mėnesių....nu keliolikos.

Andrea Lucas geniali moteris. O jos idėja paprasta kaip dvi kapeikos.
Jei nori geriau ir greičiau prasigyventi, tai geras idėjas turi pranešti kuo didesniam skaičiui žmonių. Didžioji dauguma Lietuvių gyvena priešingai-geras idėjas slepia.

Sekmadienį mes rinksime vietines tarybas. Ką jie žada? Ar žada ką nors protingo ir stabilaus? Iš kur jie idėjas semiasi? Prisiminiau anekdotą apie slieką ir tėvynę...
O apie Asteria aš turiu pranešt. http://club-asteria.com/member/register?refid=45209

1 komentaras:

atfatf rašė...

O tai Asteria čia kas? Finansinė piramidė? Kaip EBSW savu laiku?