Puslapiai

2011 m. vasario 22 d., antradienis

Konferencijos kambarys už 9 dolerius

Šiandien aš noriu pakalbėti apie MLM lyderio darbo priemones. Konkrečiai aš kalbėsiu apie konferencijos kambarį internete.
NWA konferencijos, prezentacijos, mokymai vyksta Kauna. Nuo Ukmergės apie 70 km. Kiek kainuoja nuvažiuoti ir parvažiuoti: automobiliu, autobusu. Galite pasiskaičiuoti patys. O jei tai kelis kartus per mėnesį? Kiek kainuos? Jau nekalbant apie tai, kad gyvas susitikimas turi ir didelių trūkumų. Nes visos dabartinės kompanijos prekių užsakymą vykdo per internetą: apmokėjimas taip pat per internetą, nuorodos, prekių katalogai, aprašymai taip pat yra internete. Norint apmokyti žmones tokį paprastų dalykų kaip prekių užsakymą, apmokėjimą ir kt. Auditorijoje reikalinga dar turėti demonstracinę priemonę, kuri irgi nėra pigi.
Vienu žodžiu, trūkumų daugiau nei privalumų.
Suprantama didelę dalį trūkumų užglaisto skype, net konferencijas galima pravesti, bet tik iki 20 žmonių. Tai aš ir mano komanda irgi išbandė. Tad belieka tik conferencinės programos, konferenciniai kambariai. Paprastai jie kainuoja apie 50 dolerių. Kodėl taip brangiai? O todėl, kad daugelis tokių kompanijų turi tas programas, bet neturi galingo serverio. Nuomoja. O tai kainuoja.
Trumpai drūtai, radau konferencinį kambarį už 9 dolerius mėnesiui. Pigiau grybo. O kai sužinai, kad tai dar ir MLM pagrindu ir du nariai atperka tokį kambarį tai drąsiai siūlau visiems MLM bet kokios kompanijos lyderiams.
http://aurius.gvoconference.com/ Kalbą galite pasirinkti kokią norite.

Komentarų nėra: